14. syyskuuta 2014

Uunin muuraaminen, toinen osa


Tervehdys täältä meidän talolta ja tervetuloa uudet lukijat! Täällä on vain muurattu ja muurattu, uunia ja piharakennuksen piippua. Uuni hahmottuu jo hyvin, huuva on enään muuraamatta ja tietenkin viimeistelyt pitää vielä lopuksi tehdä uuniin.

Olen nauttinut niin tästä syksystä maalla. Usvaiset peltoaukeat ovat äärettömän kauniita, täällä on hiljaisuus, levollisuus, tähtitaivas ja kuutamoillat. Olen yrittänyt ottaa kuvia, mutta luopunut yrityksestä. En osaa tallentaa kameralla sitä tunnelmaa ja kauneutta, mutta sitäkin enemmän olen tallentanut sitä mieleni sopukoihin. :)

Kaunista syksyä kaikille!


8 kommenttia:

 1. Tuleepa siitä upea. Näitä uunien tekijöitä voi aina vaan ihailla!
  Ja olen samaa mieltä, kauniita syksyiltojen tunnelmia ei pysty ikuistamaan kameralla, niin kuin ne näkee. Pitää vaan imea se kaikki kauneus itseensä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hyvä mieli! Niin se on, tämä luonnon kauneus on pysäyttävää, kun sitä saa rauhassa ja kaikki aistit avoinna imeä itseensä. :)

   Poista
 2. Hieno uuni teille siellä syntymässä, mutta on komea tuo teidän talonnekin!

  Täällä maalla olen oppinut tykkäämään syksystä - jopa ihan odottamaan sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uunista tulee aika perinteinen pohjalaisuuni, tykkään näissä uuneissa erityisesti tuosta avotakasta.

   Tämä vuoden aika on ihana, olen aina nauttinut erityisesti syyskesästä, vaikka kaikki vuodenajat omalla tavallaan onkin ihania. :)

   Poista
 3. Anonyymi14.9.14

  Hei! Mielenkiinnosta mikä putki/reikä on leivinuunin pesän yläpuolella?

  VastaaPoista
 4. On teille tulossa mahtava uuni! Nautin myös usvaisesta pysähtyneisyydestä, mikä liittyy syksyyn maalla. Voi sitä rauhaa!

  VastaaPoista