24. maaliskuuta 2014

Ilta-ajelulla

Eilen illalla pää oli niin täynnä koulutehtäviä, että kaipasin uusiin maisemiin. Mietimme, mihin emme vielä ole ulottaneet maakunta-ajeluitamme ja mieleeni tuli Kuortane. Ilta alkoi jo hämärtää, kun suuntasimme Kuortaneelle. Ja voih, takapenkkiläisten mutustaessa tyytyväisinä sunnuntaikaramelleja, saimme ihailla rauhassa kauniita rakennuksia. Olipa suuria ja komeita taloja. Autiotalojakin näkyi siellä täällä.  Alla muutamia autonikkunasta napattuja kuvia. 
Museo oli juuri mennyt kiinni.Pappila

6 kommenttia:

 1. Tuonne pappilaan voisin muuttaa...niin kunhan pappi perheineen ensin muuttaisi pois...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä kaunis talo ja järven rannalla vielä!

   Poista
 2. Hyvin tuttuja maisemia! Tiesitkö, että olemme asuneet tuolla Länsirannalla? Kaunista seutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin kyllä, että olette asuneet siellä jossain. Olimme ihmeissämme, kun maisemat siellä oli niin toisenlaiset, mäkeä ja järveä. Päätettiin mennä uudestaan kesällä.

   Poista
 3. Hei! Löysin blogiisi ensimmäistä kertaa tänään ja täältähän löytyi aivan ihana taloprojekti! :) Me rempataan -51 valmistunutta maalaistaloa, jossa on myös hirsikehikko. Itse asiassa Kuortaneen naapurikunnassa. ;) Ei siis aivan niin vanha talo tää meidän Myllyhaka kuin teidän talo, mutta kuitenkin. Hienoa, kun löytyy näitä edes vähän samantapaisia remppaprojekteja. :) Taidankin jäädä seurailemaan! Tervetuloa myös vastavierailulle!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa seurailemaan ja kiva, että löysit tänne! 50-luvulla rakennetut hirsitalot onkin harvinaisempia, tulen varmasti vastavierailulle. :)

  VastaaPoista