3. maaliskuuta 2014

Talvilomaa ja ikkunoita

Talviloma oli mökkeilyä Päijät-Hämeessä, ystävien ja sukulaisten tapaamista, takkatulta ja järven jäällä kävelyä. Loma meni hyvin, mutta kotiin palatessa puolelle porukasta nousi kuumetta, joten rakentaminen saa nyt odottaa. Ainoa rakentamiseen liittyvä asia lomalla oli vierailu puusepän verstaalla. Ikkuna-asia saatiin sovittua, niiden valmistus aloitetaan pian. Ikkunat valmistaa meille Puusepänliike Hannes Ky.


Pienen pojan suuri saalis.
4 kommenttia:

 1. Kuvista päätellen teillä onkin ollut ihan kunnon perinteinen talviloma :) Täälläkin on milloin kukakin ollut kipeänä, nyt taitaa onneksi olla jo pahin ohi.

  Onnittelut ikkunasopimuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli, ikkunat ovat olleet tähän astisista hankinnoista ehdottomasti haastavimmat. Jokaisen halutun yksityiskohdan miettiminen vei aikaa ja kaikki puusepät eivät olleet valmiita ihan niin perinteisiä ratkaisuja tekemään kuin, mitä halusimme. Joten oma aikansa meni, että löysimme puusepän, jonka kanssa ajatukset perinneikkunoista kohtasi täysin.

   Loma oli juurikin perinteinen talviloma, sellaisen tarpeessa olimmekin! :)

   Poista
 2. Onnea ikkunoista! Teillä on ollut varmasti ihana loma! Mutta voi surkeus tuota sairastelua. Toivottavasti olette jo paranemaan päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :) Loma oli ihana, joutenoloa on niin harvoin tiedossa rakennusaikana.. tuleva kesäkin taitaa mennä rakentaessa. Onneksi sairastelu näytti tällä kertaa jäävän parin päivän kuumeiluun.

   Poista