17. maaliskuuta 2014

Ideoita keittiöön


Löytyihän niitä, retrohenkisiä uuneja ja helloja. Kuvat täältä. Alemmasta voi ainakin haaveilla.. :) Värivaihtoehtoja oli monia, minua miellytti tämä antrasiitti.
http://www.smeg-kodinkoneet.com/kauppa/images/smeg/sc850apz8.jpeghttp://www.smeg-kodinkoneet.com/kauppa/images/smeg/cs18a-7.jpeg

8 kommenttia:

 1. näyttää kivalta :) Me haluttiin myös sisustukseen sopivat koneet.
  meillä on ikean vastaavan näköinen uuni ja oon tykännyt siitä paljon. Jääkaappi tilattiin saksasta bompani-merkkinen ja on tosi tilava ja edullisempi kuin smegillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää käydä tutustuun tuohon merkkiin. En ole näihin kodinkoneisiin ehtinyt paljoa tutustua. Ikea ei muistaakseni enään myy sitä vanhan tyyppistä uunia. :)

   Poista
 2. Anonyymi17.3.14

  Heippa Elina!
  Olen seuraillut teidän suunnittelua ja rakentamista mielenkiinnolla tämän blogin kautta. On teillä tekemistä, mutta ilmeisen kiinnostavaa sellaista ja lopputulos varmasti palkitsee! Hella näyttää siistiltä ja kaasuhan on nopea ja tehokas vaihtoehto. Kaunis väri.
  Tsemppiä kovasti rakentamiseen ja terveiset koko porukalle!
  - Anne Keravalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja terveisiä myös sinne! :) Mukava, kun jätit viestin. Kyllä tässä puuhaa riittää, mutta nautitaan tästä tekemisestä. Kaasuhellan ominaisuudet kyllä kiinnostaisi.

   Poista
 3. Anonyymi17.3.14

  Voi ah ja voih, Smegit on niiin kalliita! Mä olen kans kuolannut niitä meidän tulevaan keittiöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smegin sivuilla ei onneksi näkynyt hintoja..niin sai haaveilla rauhassa. :D Saapa sitten nähdä, mihin loppujen lopuksi päädytään.

   Poista
 4. Näistä mä oon kans haaveillut. Meillä on nyt Ikean vastaava, mut ollaan päätetty, ettei enää yhtän halpaa kodinkonetta meille. Laadukkaampi maksaa itsensä takaisin. Miele ja Smeg kelpuutetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin haluttaisiin ainakin hellaan satsata. Meillä oli edellisessä kodissa Ikean kodinkoneet, jääkaapista ja astianpesukoneesta ei ole mitään huonoa sanottavaa, mutta uuni oli meillä huono ja keraaminen liesi hidas. Olivat kyllä niitä malleja edullisimmasta päästä.

   Poista