20. elokuuta 2015

Valoa hämärtyviin iltoihinTuntuu vähän hassulta, kun talossa on jo paikoin lamput katossa, mutta toisaalla taas on hyvin keskeneräisen näköisiä maalaamattomia seiniä, ovenpieliä ja puoliksi maalista rapattuja väliovia.  Keittiöön ja kuistiin laitettiin yleisvaloa tuomaan posliinikantaiset pallolamput.


Kylpyhuoneessa ja eteisessä on samanlaiset mustakantaiset lamput.
Kylpyhuoneeseen pitäisi löytää peili.


Kylpyhuoneen ovi on hyväkuntoinen. Tästä ovesta maali lähtee helpommin pois ja alkuperäinen väri on hyvin säilynyt. Ovien kunnostusta vielä riittää muutonkin jälkeen.
 Eteisen toinen kaappi on valmis ja porrasaukko katossa paikattu.


Tänään sain maalattua patterit ensimmäisen kerran. Ne sulautuvat nyt aika kivasti rintapaneeleihin. Tuvassa maalaustyöt alkaa olla aivan loppusuoralla. Vähän on sellainen loppukiirehässäkkä päällä, sillä muuttokatselmus on jo ensi viikolla!!

14 kommenttia:

 1. Todella kauniit valaisimet! Mistä olet ostanut? Tuollaisia olen ajatellut meille, ainakin yläkerran huoneeseen - missä katto on hyvin matalalla. Voi ihanaa, muuttopuuhat on jo niin lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisimet ovat Ikeasta, pidän erityisesti tuosta posliinikantaisesta lampusta. Muuttopuuhat on lähellä, mutta vielä pitää monta asiaa hoitaa ennen sitä. :)

   Poista
 2. Voi, pääsettekö jo nyt muuttamaan! On varmaan upea tunne, kun muuttopäivä koittaa. Kauniit lamput olette todellakin löytäneet, sopivat hyvin talon ilmeeseen. Ja nuo kattolistat - niin täydellisen kauniit muodot niissäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, muuttoa tässä lähiaikoina suunnitellaan, joitakin maalaustöitä jää vielä alakerrassa tehtäväksi muuton jälkeen, mutta muuten alkaa olla valmista. Keittiöön ja kylppäriin laitettiin tuollaiset vähän koristeellisemmat listat, sopivat minusta helmipaneelin kanssa hyvin yhteen. :)

   Poista
 3. Nopeasti tuntuu aika hurahtaneen teidän talonrakennusprojektia seuratessa. Mukavaa muuttoaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä, että aika on mennyt joutuin, mutta jatkuuhan tämä rakentaminen vielä pitkään. Ei me taideta osata ollakaan, jos ei jossain ole jotakin naputeltavaa ja raaputeltavaa. Loput tehdään sitten hitaasti ja nautiskellen, kun ei ole enään muuttopaineita. ;)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää :) Tsemppiä uurastukseen, meillä on tavoitteena päästä jouluksi takaisin alakertaan :D
  Kiitos valo-vinkistä, olen nimittäin juuri etsinyt valoja meidän kylppäriin. Pallovalo sopii tänne meidänkin kouluun aika hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Mekin varmaan joudutaan siirtymään yläkertaan, kunhan se valmistuu, jotta saadaan loput maalattua alakerrassa. Sellaista näitten talojen kanssa.. ;) Pallolamput käy melkein tilaan kuin tilaan!

   Poista
 5. Oii joko sitä ollaan muuttamassa! Äkkiä aika kuluu. Ihanalle näyttää! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika hurahtaa, vielä pitää tehdä aikamoinen siivousurakka, että saadaan tilat putaaksi laudabpätkästä ja pölystä. :)

   Poista
 6. Kauniita valaisimia ja mahtavaa, että pääsette jo muuttamaan! :)

  VastaaPoista
 7. On varmasti ihana päästä muuttamaan! Ihana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana muuttaa omaan kotiin! Tosin tämä muuttotohina pakkauksineen ja siivouksineen ei liioin anna aikaa fiilistelyille, mutta eiköhän niittenkin aika joskus tule ;)

   Poista