4. elokuuta 2015

Tupakaapin kunnostusta


Kuka sanoikaan aikovansa ostaa vain sellaisia huonekaluja, jotka käyvät suoraan käyttöön? Katumuskin on kaapin hankinnasta ehtinyt ajoittain iskeä, kun on käynyt verstaan ovella kurkistamassa. Kuinka minä ehdin ja osaan kunnostaa tuon valtavan kaapin? Helpompi on ollut laittaa verstaan ovi kiinni ja ajatella muuta.

Eilen iski inspiraatio, totesin, että kaappihan on kooltaan ja muodoiltaan juuri oikeanlainen. Kipin kapin talolle hakemaan työkaluja ja ilta vierähtikin pienien assistenttien kanssa maalikerroksia poistaessa. Neljän maalikerroksen alta löytyi alkuperäinen sininen väri. Kuinka ihmeessä meille nämä siniset huonekalut löytävät tiensä! Maalia poistaessa on mukava ajatella, miltä kaappi ehkä joskus näyttää. Pojat ovat jo päättäneet sijoittaa alahyllyille omat lelunsa, sininen kaappi on kovasti heidän makuunsa. :)

10 kommenttia:

 1. Erittäin kaunis kaappi!!

  VastaaPoista
 2. Mikä upea kaappi! Kaunis väri alta paljastui!

  VastaaPoista
 3. Oi, oi - kunista, kaunista!

  VastaaPoista
 4. Upea ja kaunis vanha väri, hienoa, että otit sen esiin!

  VastaaPoista
 5. Voi että, tuo on niiiin upea. Kyllä tuolle on käyttöä ihan varmasti ja mahtavaa, että alta löytyy noin kaunis sävy. Sopivasti patinaa ja elettyä elämää pinnassa - huokaus.

  VastaaPoista
 6. Ihana kaappi ja kaunis tuo sininen sävy :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut todella kauniin kaapin hankinnasta! Kyllä tuo upea kaappi on ihan varmasti vaivansa väärtti. Ja miten kaunis sininen väri alta paljastui. Katua ei varmasti tarvitse tuota ostosta. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista!! Kaappi on kyllä kaunis ja varmasti vaivansa väärtti. Sinisiä huonekaluja en ole kyllä tupaan ajatellut, mutta nyt täytyy vähän pohdiskella, kuinka kaappi istuu värinsä puolesta tupaan. Väri on kyllä niin kaunis, että mielellään ei päällekään maalaisi. :)

  VastaaPoista