10. toukokuuta 2015

Maalausta ja kylpyhuoneen kaappeja


Keittiön yläkaappien ovet on saatu tehtyä, kaapit on myös pohjamaalattu. Lopullinen väri taittaa enemmän harmaaseen umbraan. Alakaapitkin pitää vielä kerran maalata. Jospa seuraavat kuvat keittiöstä alkaisi olla lähellä lopputulosta, sillä työtasokin on nyt valmiina sahalla odottamassa!


Kylpyhuoneessa on myös päästy tekemään kaappeja.Hyvää äitienpäivää! <3


22 kommenttia:

 1. Kyllä on upee keittiö tulossa, huh huh!!! Hyvää äitiepäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää äitienpäivää! Mukava seurata teidän keittiön valmistumista, pala palalta kaunistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, keittiön muotoutumista on ollut itsekkin mukava seurata. Maalaaminen muutti sitä melkoisesti.

   Poista
 3. Oi, oi, näyttävät kaapit jo nyt niin kauniilta.

  VastaaPoista
 4. Komialle näyttävät kaapit <3 Onpa suloinen kortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, kortit ovat aina yhtä hellyyttäviä!

   Poista
 5. Liikuttavan ihanat kortit, oi että!!

  Ja teillä tapahtuu hienoa edistymistä. Ihailen niin noita keittiökaappeja, niistä saapi olla ylpeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitienpäivän parasta antia on, kun lapset ojentavat jännityksestä loistavin silmin askartelemiaan kortteja ja pieniä lahjoja. <3

   Poista
 6. Ihan mielettömän hienoa jälkeä!! Kivaa äitienpäivän iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Ooh, tämä on todellinen perinnetalo. Upean autenttisen näköinen keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Keittiön tyyliä työstimme talossa aika pitkään ennen kuin tuntui, että se nasahti kohdilleen talon luonteen kanssa. :)

   Poista
 8. Anonyymi11.5.15

  Teille tulee ihana koti! Olen niin iloinen, että nykyään pelastetaan vanhoja taloja ja niiden arvo ymmärretään. Kysyisin, miten teette kaappien ovet? Ehdotin meidän talon miehille samantyylisiä ovia, mutta eivät suostuneet tekemään; sanoivat, että vääntyvät kieroon. Kuulemma vaikka laittaisi takapuolelle vinopuun tueksi. Onko teillä jokin niksi? Minä niin haluaisin tuollaiset ovet:). Tsemppiä raksalle! Terv. Maalaisemäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meille on vielä arvoitus, kuinka nämä ovet tulee toimimaan.. Puutavaran tulee olla tosi hyvä laatuista, suoraa ja kuivaa. Teimme taakse z-mallisen tuen vaneerisuiruista. Sen vuoksi vaneerista, että kestää paremmin kiinnittää ruuveilla.

   Poista
  2. Anonyymi15.5.15

   Siispä lautakasa konehalliin kuivamaan kunnolla, ukot koville ja meillekin kunnon kaapit!! Ja Riikan tavoin toivoisin kuvaa myös kaapin sisäpuolelta, sitten joskus kun ehdit. Kiitos jo etukäteen! Ja täytyy vielä tunnustaa, että olen niin kade teidän upeasta kodista (siis positiivisessa mielessä kade:)). Maalaisemäntä

   Poista
  3. Hei, käytimme kaappien rakentamiseen valmista helmipaneelia ja liimapuulevyä. Tilatessamme paneelia mainitsin käyttötarkoituksen ja toivoin hyvälaatuista tavaraa. Onnea kaappien tekoon, laitan vielä lisää kuvia myös sisäpuolelta, kun ennätän. :)

   Poista
 9. Teille tulee upea keittiö! :) Kiitos muuten ideoista, oma keittiö vanhassa koulussamme menee ensi kesänä uusiksi ja sain teidän projektista valtavasti inspiraatiota oman keittiön suunnitteluun. Heräsi muutamia kysymyksiä, maalaatteko kaapit sisäpuolelta? Ja edellisen kyselijän tapaan kiinnostaisi kovin ovien rakennus, millaiselta näyttää toiselta puolen? :)

  Tsemppiä sinne!

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, kiva, että olet löytänyt blogini pariin! Maalaamme yläkaapin ovet myös sisäpuolelta vaaleiksi. Alakaapit ja nurkkakomeron ajattelin käsitellä ruskeaksi sisältä, vanhojen kaappien tyyliin. Toiseen kysymykseesi vastasinkin tuohon edelliseen kommentiin. :)

   Poista
 10. Piipahdapa blogissani, siellä on sinulle 11. kysymyksen haaste. Lukisin mielelläni vastauksesi kysymyksiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, vastailen, kun ehdin kiireiltäni! :)

   Poista