29. toukokuuta 2015

Ensimmäiset kattolistat


Eilen illalla kävin maalaamassa keittiön kattolistat kertaalleen. Tämä viikko onkin ollut niin täynnä kaikkea mahdollista hammastarkastuksista kevätjuhliin, ettei talolla ole juuri muuta ehditty, kuin naputtella kattolistat keittiöön. Listojen myötä tulikin sellainen mukava tunne, että tässä kuitenkin tehdään jo talon tärkeimmissä huoneissa viimeistelytöitä. Tsemppaa kummasti eteenpäin, kun jossakin alkaa pilkottaa valmista.


Ilta-auringon valo tulvi keittiössä, lintujen konsertti kuului sisälle asti. Ympäröivät pellot ja koko maisema on parhaimmillaan juuri kesäaikaan. Nautin olostani talolla ja koko ympäristöstä äärettömästi.  Kevään kiireellisyys näkyy kyllä talollakin, kuka ehtisi ja jaksaisi taas siivota?! :)

8 kommenttia:

 1. Tätä teidän talonrakennusprjokektia on siksikin niin mukava seurata, kun teette niin tarkkaa työtä. Listatkin on just eikä melkein! Siistinä olette paikat pitäneet, minä en ainakaan ressaisi siivouksen perään jos tämä alin kuva on sotkuisesta paikasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä sotkusuus hallinnassa on, mutta siinä vaiheessa, kun työkalut löytyy mikä minkäkin laudanpätkän tai pussukan alta, alkaa tuntua, että pitäisi ehtiä siivoamaankin vähän huolellisemmin. ;)

   Poista
 2. Tuo kaapistojen väri on kyllä komia! Kerrankin joku on uskaltanut käyttää VÄRIÄ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku toinenkin tykkää tästä väristä! Meillä alkaa näitä värejä tänne hiljotellen ilmestyä enemmänkin, tällaiseen taloon tuntuu aivan luontevalta laittaa voimakkaampiakin värejä.

   Poista
 3. Ihanaa ihanaa ihanaa, en osaa muuta sanoa :D

  VastaaPoista
 4. :) En yhtään ihmettele, että viihdyt niissä maisemissa niin hyvin, tilaa ja avaruutta riittää. Maalaismaisemaa, joka tulee vain paranemaan ajan mittaan, kun ihmiset löytävät alueen ja sinne nousee lisää koteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa ja avaruutta kyllä riittää! :) Kovasti toivon, että tänne tulee lisää punaisia tupia ja saadaan mukava kylänraitti tähän maisemaan. Mutta hitaastihan nämä alueet rakentuu, on aika iso päätös alkaa rakentamaan tällä tavalla..

   Poista