16. maaliskuuta 2015

Eteisen kaappi


Kävimme katsomassa lasten kanssa eteisen kaappia, jonka mies lauantaina rakenteli. Kaappi on samanlainen, kuin kuistissakin eli höylätystä laudasta tehty. Keittiön ja kylpyhuoneen kaapit teemme helmipaneelista. Saan taas lisää maalaustöitä, mukavaa! Se aina tietää sitä, että koko ajan mennään lähemmäs valmiimpaa lopputulosta. Näitä kaappeja tässä sitten riittääkin, kylpyhuoneeseen ja keittiöön tehdään seuraavaksi..
 


Voitte vain arvata, miten pölyisiä ja muraisia kamppeita meillä on, kun kotiin selviämme. Pyykkikone saa laulaa usein ja hartaasti. Pojat lähtevät taas mielellään talolle rakentelemaan.
Minä nautin aurinkoisesta tuvasta, joka on muuttunut harmaasta ruskeaksi. Mies aloitti hirsien tilkitsemisen pellavariveellä tuvassa. Siinäkin oma hommansa, mutta tehtävä sekin.
8 kommenttia:

 1. Niin ihania nuo kaapit! Ja hirsineinät upeita, kun aurinko luo säteitään niille.
  Itse ainakin tykkään niin tästä tunnelmasta, mikä vanhassa hirsitalossa on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vanhan hirsitalon tunnelma on jotenkin aina pysäyttävä, minä tykkään myös siitä kovasti. Auringossa tuo piilujälki tulee aina voimakkaasti esille ja se taitaa olla näiden vanhempien talojen hirsien viehättävyyden salaisuus.

   Poista
 2. Vautsi, todella upea kaappi ja sopii niin hyvin paikalleen.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kerrassaan upea kaappi. Kannattaakin monistaa ajatusta, kun noin hyviä osaa tehdä ja ihanasti sopivat hirsitaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Aina vähän arvoitus, miltä nämä lopulta näyttää, mutta tuntuu kyllä, että nämä kaapit saatiin onnistuneesti istumaan näihin eteistiloihin.

   Poista
 4. Todella hienosti "istuvat" nuo kaapit. Pintakäsittelyn tai patinoitumisen jälkeen varmasti näyttävät siltä kuin olisivat aina siinä olleet! Meillä rakenneltiin edelliseen niitä helmiponttikaappeja. Kodariin kiinteitä ja eteiseen pitkä ja korkea mutta irtonainen/siirreltävä. Eikö ole mukavaa hommaa se! Ja varsinkin se, että omasta perheestä löytyy muiden ammattinimikkeiden lisäksi myös kalustepuuseppä. ;)
  Kaunista katseltavaa myöskin tuo hirsiseinä. nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vähän miettii ja suunnittelee niin moni asia on lopulta itse toteutettavissa. Ja se on mukavaa, sitä tekemisen riemua! Kyllä mies on saanut taipua niin monen ammattinimikkeen alle tämän matkan aikana, että ihmetellä täytyy tuota muuntautumiskykyä!! :D

   Poista