12. elokuuta 2014

Maisemia Varikkogalleriassa!
Ystäväni ja opiskelukaverini kuvataiteilija Sanna Kananojan näyttely Seinäjoella Varikkogalleriassa! Käykää ihmeessä katsomassa Sannan upeita maisemamaalauksia, joita varmasti on harvemmin nähtävillä täälläpäin Suomea. :) Sannan taiteeseen voi tutustua myös osoitteessa www.sannakananoja.net

6 kommenttia:

 1. :) Kävin katsomassa portfolion. Siellä oli muutama todella upea työ (esim. Cypress/ 2013), tämä julisteeseen päätynyt on mielestäni myös yksi parhaimmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon tästä kutsussa olevasta työstä ja muutoinkin Sannan töiden värimaailmasta. :)

   Poista
 2. :) Tekisi mieleni kysyä (jos haluat kertoa), oletko siis itsekin opiskellut taiteita? Sinusta huomaa, että olet visualisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan minä, tosin en ole uskonut riittävästi itseeni, että olisin uraa uurtanut sillä saralla! ;) Oma mielenkiintoni suuntautuu enemmän arkkitehtuurin puolelle ja siihen, kun yhdistyy vielä kiinnostus historiaan, syntyy tällaisia taloprojekteja.. :D

   Poista
  2. Blogistasi näkyy perehtyneisyys ja mielenkiinto kulttuurihistoriaan sekä arkkitehtuuriin, kokonaisvaltainen paneutuminen. Olen ounastellutkin, että olet opiskellut jotain kulttuuriin liittyvää :)

   Poista
  3. Tämä on ollut mielenkiintoinen projekti, tähän on ollut mukava paneutua. Olen huomannut myös sinun blogistasi, että samat asiat kiinnostavat. :)

   Poista