26. elokuuta 2014

Maalämpöä ja syksyä

Sateiset ja pilviset ilmat ja yltympäriinsä jyllätty tontti on saanut minut ja lapset pysyttelemään kotosalla. 800 metriä maalämpöputkea on upotettu piharakennuksen ja talon taakse.  

 


Sunnuntaina saimme kuitenkin nauttia aurinkoisesta luontoretkestä. Pienin on lähtenyt liikkeelle niin, ettei häntä mikään enään pidätä poissa maantasosta.. Pehmoista jäkälää oli mukava tunnustella.
 


 


Kotonakin tulee välillä otettua kuvia, vaikka kovin kuvauksellista täällä ei juuri nyt ole. Vanhat huonekalut on silti mukavia katseltavia. Olohuoneen maton on vallannut palapelikaaos. Palapelit löytyi kuukauden tauon jälkeen muuttotavaroista, mukavaa puuhaa lapsille sadepäivinä.

 


Syksy saa käpertymään lämpöiseen vilttiin. 
Vanhat tavarat uusissa nurkissa.


4 kommenttia:

 1. Hienoa, kun saitte maalämpöputket paikoilleen. Oli siinä kyllä mylläämistä! Meillä sama vuorossa ihan pian. :) Kauniita kuvia nykyisestä kodistanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä mylläämistä! Vielä ei ole ihan valmista, kun kaivurikuskilla on muita kiireitä. Aamuauringossa katsoo aina ympäristöä uusin silmin, kaunis valo saa vanhat huonekalut näyttämään erityisen kauniilta. Vielä, kun osaisi kuvata.. ;)

   Poista
 2. meillä on aika samantapaisia näkymiä täällä väliaikaisasunnossa kuin teilläkin, museomainen vaikutelma kun valkoisia kipsilevyseiniä vasten on antiikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekkin on tätä antiikkia kerääntynyt jo aika paljon. Minä nautin vanhojen kalusteiden läsnäolosta ja siitä, kun voin ohi mennen koskettaa vanhan pöydän rosoista pintaa. Kokonaisuus on täällä väliaikaisasunnossa vain kovin sekava.

   Poista