26. helmikuuta 2017

Listoja taasHeittipä hyytävän aamun. Nyt on hyvä kuljeksia sisällä kahvikupposen kanssa ja fiilistellä yläkerrassa. Aula tuli eilen melkein valmiiksi. Lattialankut paukuteltiin kiinni kunnon nauloilla. Muutama lista enään ja lattian maalaus.Voi että tykkään vanhoista ovista! Täyttä puuta, eikä mitään höttöä, johon tulee pikku töytäisystä reikä. Kestää parisataa vuotta ja enemmänkin. Miksi ihmeessä nykyään kaikki tehdään niin kertakäyttöiseksi ja huonosti korjattavaksi. Tuntuu, ettei sellaiseen olisi enään varaa.


2 kommenttia:

  1. Sielä edetään hurjaa tahtia :) Tulee niin kaunista! Sitä minäkin ihmettelen, että miksi kaikki nykyään tehdään niin huonosti ja mikään ei ole korjattavissa. Vanhat ovet ovat niin kauniita ja tietenkin kaikki muu mikä on entisaikoina käsityönä tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Juu täällä on nyt tällainen kevätinnostus päällä. :)Huvitti, kun asuttiin hetki rivarissa maalaushommia paossa niin saimme huomaamattamme aiheutettua asunnon välioveen pienen reiän. Ilmeisesti joku lapsista oli tuolin jalalla tökännyt tai joitain. Lasku oven vaihdosta tuli perässä. Naurettiin miehen kanssa, että meillä kyllä pitäisi ottaa kättäpitempää, porakonetta tai muuta käsiin, että saisi reiän oveen! Aiheutettiin siis huomaamattamme taas oven verran jätettä. :/

      Poista