25. helmikuuta 2017

Futareita ja lumppupaperiaNyt on poikien huoneessa yksi seinällinen jalkapalloilijoita juoksentelemassa. Tämän tapetin valitsi vanhin poikamme, joka aloittelee juuri jalkapalloharrastusta. Oikealla näkyy lumppupaperiseinää, joka ei ole täysin vielä kuivunut ja mattaantunut. Sen vuoksi se näyttää vielä vähän rumankirjavalta.

Alunperin haaveilin tekeväni näihinkin huoneisiin sabluunamaalausta, mutta nyt on tuntunut, että lasten huoneet täytyy saada vain mahdollisimman nopeasti käyttöön. Niinpä lapset saivat valita yhden seinän itselleen mieluista tapettia. Kun tästä tapetista on kasvettu yli, päälle on helppo liisteröidä lumppupaperiarkit ja maalailla sitten niitä sabluunakuvioita, kun on enemmän aikaa pikkutarkalle nysväilylle.Aamunsarastusta lumppupaperiarkeilla.Alaosassa tätä tapettiseinää on lumppupaperia. Huonetta tulee kiertämään rintalista ja tämä alaosa seinästä maalataan hieman tummemmalla harmaalla.Huone kalustetaan vanhoilla kalusteilla, jotka tuovat lämpöä tilaan. Lastenhuoneissa tulee olemaan alakertaa enemmän uuden ja vanhan kontrastia. Yläkertaan aion sijoittaa myös keräilemäni hieman modernimmat taideteokset. Vanhassa talossa ei minusta tarvitse elää, kuin museossa, vaan tilaa tulee  olla myös uudemmille itselle tärkeille asioille. Taide on ainakin itselleni yksi sellainen, jota ilman olisi vaikea kuvitella elävänsä omassa kodissa.

Talviloma alkoi kyllä varsin talvisissa tunnelmissa. Saatiin lunta heti kunnolla ja lumikolalle riittää nyt töitä. Mutta aurinko paistaa tänään mahtavasti ja kevättalvi tuntuu vahvasti olevan läsnä! Pitää nauttia nyt tästä!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa että lapset ovat saaneet valita huoneisiinsa mieleisiään elmenttejä. Onhan koti kaikkien perheenjäsenten koti. Harmillisen usein näkee koteja joista on kehkeytynyt blogikoteja, mistä näytetään siivotun pois puoliso ja lapset.
  Kaunista jälkeä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pienellä asialla, parilla tapettirullalla, lastenhuoneista tuli asujiensa näköiset. :) Tuntu, että lapset otti huoneet heti erilailla omakseen, kun siellä on nyt itse valitut tapetit. Minustakin kaikkien perheenjäsenten kiinnostuksen kohteet saavat näkyä kodissa, sehän kodista tekee persoonallisen ja tarinallisen.

   Poista