24. helmikuuta 2017

Ensimmäiset tapiseerauksetMies sai eilen onnellisesti ja onnistuneesti tapetoitua vanhemman tytön huoneen seinän. Yläkerrassa on tällä hetkellä niin paljon kaikenlaista rakennustavaraa, että kuvaaminen tuntuu vähän hankalalta. Romuvuorista huolimatta laitan nyt muutaman kuvan tulemaan. Lautaseinät maalasin vaaleankeltaisiksi. Sävystä ei kyllä kuvan välityksellä saa oikein hyvää käsitystä, mutta tykkään siitä ihan hirveästi. Se on sellainen lempeän rauhallinen ja valoisa keltainen. Mietin jo kuumeisesti, mihin muualle voisin tätä väriä käyttää..
Siellä ne hepat nyt kirmailee. Tässä tapetissa on sen verran liikettä, että maksimissaan yhden seinän tapetoisin tällä. Muuten voisi mennä liian levottomaksi ainakin minun makuun. Tapetti on kyllä hyvin vahvaa ja laadukkaan oloista.
Ovenpielilistoitukset saatiin myös tytön huoneeseen tehtyä. Tässä huoneessa olisi jäljellä enään parin listan asennus ja maalaus, oven ja lattian maalaus sekä patterin asennus. Sitten olisi tytölle oma huone valmiina.
Tuohon porraskuiluun tulee suurikokoinen öljyvärimaalaus. Tilassa on hivenen modernikin fiilis.Aaltoileva vanha hirsi on maalattuna veistoksellinen.

Pienen pieni pätkä porraskaidetta pitäisi rakentaa tuohon portaiden yläpäähän.
Jospa pian saataisiin kuvia myös aulan toiselta puolelta poikien huoneesta. Yläosa seinästä on jo maalattu. Pian myös tapetoidaan sielläkin yksi seinä. Alaosan maalia vielä odotellaan postiin saapuvaksi.. Nyt täällä alkaakin koululaisilla loma, mukavaa ottaa viikko rennosti ilman pakollisia aamuherätyksiä!
4 kommenttia:

 1. Uutukaisen hohtavaa ja kevättalven valo kruunaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa, kun uusi tila alkaa olla valmiina! Yläkerta on valoisuudellaan yllättänyt, pelkäsin, että siitä tulee pimeämpi, kun ikkunoita ei ole paljon.

   Poista
 2. Kaunista! Ja hyvin sopii sekä heppa että jalkapallotapetti teille, mustavalkoisina sopivan rauhallisia. Teillä on aivan ihana koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Yhtäkkiä tajusin, että olen lukenut aiempaa blogiasi vuosia sitten! Kävin kurkkaamassa uuteen blogiisi, siellä oli tosi hienoja kuvia..

   Poista