6. helmikuuta 2017

Erilainen viikonloppu ja tulevia töitäNyt tulee postaus, joka liippaa vain hivenen rakentamista. Meillä on takana vähän erilainen viikonloppu. Mies oli poikien kanssa reissussa ja me vietettiin tyttöjen kanssa ihana ja rauhallinen viikonloppu kotona. Minulla oli juuri alkanut myyntipaikka loppuviikosta Seinäjoen Ykkösbasaarin kirpputorilla, joten kävimme vanhemman tytön kanssa kaappeja ja lämpimässä varastossa (eli keskeneräisessä saunassa) säilytyksessä olleita tavaroita urakalla läpi. Pikkuapulaiseni oli vikkelä kirjoittamaan ja liimaamaan hintalappuja ja suureksi avuksi myös tavaroiden roudauksessa. :)
Melkoinen kuorma lähtikin kirpputorille vaatteita, astioita, kirjoja ja kaikenlaista sekalaista valokuvakehyksistä ylimääräiseen kahvinkeittimeen. Jotenkin urakan päätteeksi on sellainen "syväpuhdistunut" olo. Kauppa lähti hyvin käyntiin ja parhaat kuopaistiin nopeaa päältä, mutta lisää on edelleen tulossa ja myyntiaikaakin vielä 10 päivää. Vein paljon vauvanvaatteita, erityisesti hyväkuntoisia poikavauvan vaatteita. Hinnat euron molemmin puolin. Mutta myös isompien lasten vaatteita päätyi myyntiin.

Lastenvaatteista löytyy mm. Reimatec, Remu, Marimekko, Polarn o. Pyret, Moonkids, Pomp de lux, Newbie, Ticket to heaven, Metsola, Benetton, Me&I.. Varaston laatikoista löytyikin paljon sellaisia lastenvaatteita, jotka olin kokonaan unohtanut. Kerrottakoon myös, että tyhjennysintoni jatkui vielä Torin puolella muutamalla huonekalulla, lampulla sekä Pentikin astioilla.. Osa tavaroista lähti myös suoraan kierrätykseen.
Ensimmäinen ajatus tässä tietenkin on ollut päästä eroon tarpeettomaksi käyneestä tavarasta, mutta myös raivata sauna sille mallille, että sen rakentamista päästään jatkamaan ehkä jo tässä kevään aikana. Vauvan pidemmät päiväunet hyödynsin vielä sutimalla pohjamaalin loppuihin maalaamattomiin lautaseiniin yläkerrassa. Tämän urakan keskellä emme uhranneet liioin aikaa ruuanlaitolle, vaan söimme valmista ja mussutimme vielä hyvän kokoiset irtokarkkipussit päälle. Mutta olipa mukava ja vähän erilainen viikonloppu! :)

Seuraavaksi pääsen yläkerrassa vaihteeksi hirsiä pesemään. Aulan pari hirsiseinää täytyy pestä ennen seinien varsinaista maalausta. Miehellä taas taitaa olla seuraavaksi ohjelmassa ovien asennus. Lisäksi yläkerta pitäisi siivota perusteellisesti laudanpätkästä ja muusta sotkusta. Hommaa siis riittää.2 kommenttia:

  1. Teilläpä on ollut kiva tyttöjen viikonloppu! On kyllä aina niin vapauttava olo, kun pääsee kirpparilla tai muuten eroon turhasta roinasta! Teillä alkaa yläkerran hommat olla jo tosi hyvässä vaiheessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä piristävää viettää viikonloppu tyttöjen kanssa. Olin kyllä yllättynyt, miten paljon meiltäkin vain löytyi turhaa tavaraa säilöstä, vaikka luulin jo luopuneeni paljosta. :)Yläkerta alkaa olla viittä vaille valmis.

      Poista