18. helmikuuta 2017

Yläkerrassa maalataanMaalaan parhaillaan yläkerran seiniä. Näyttää siltä, että hirret täytyy maalata toisenkin kerran. Oikeanlaisen valkoisen värisävyn löytäminen on tälläkertaa tuottanut vaikeuksia. Tytön huoneen auringonkeltaiset seinät sen sijaan tuntuvat heti näyttävän siltä, kuin ajattelin. Maali vain vielä kiiltää niin paljon, että kuvia sieltä myöhemmin. Ihanaa maalata kevätvalossa!6 kommenttia:

 1. Yläkerrasta tulle upea!!! En malta odottaa lisää kuvia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on niin mukavaa, kun kaikki muuttuu kertaheitolla valmiimmaksi. Yläkerrassa on kyllä niin mukavat tilat, ei malttaisi odottaa, että saadaan ne käyttöön! :)

   Poista
 2. Voi, kun näyttää hienolta! :) Meillekin tulee yläkerran huoneisiin aikanaan vaaleat hirsiseinät. Mitä maalia olet käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Mun mielestä hirret on maalattunakin tosi kauniit. Piilutuskin tulee niin vestoksellisesti esille. Maali on Antiikkiverstaan mattapellavaöljymaali. Tällä maalilla tulee ihana pinta, mutta tuoksuu kuivuessaan todella voimakkaasti. Mekin olimme mökillä paossa kuivumista. Ystäväni oli maalannut Allbäckin pellavaöljyemulsiomaalilla ja sillä tuli myös täysmatta tosi kaunis pinta. Nyt valitsisin sen maalin, niin ei tarvisi tuota hajua kestää ja kuivuisi nopeampaa. Haasteita on, kun pitää asua saman katon alla maalaustöiden kanssa..

   Poista
 3. Kyllä teidän talo on hieno! Harmittaa kun en ehtynyt käydä asuntomessuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Jospa saisin tänne joskus laitettua parempia kuvia valmiiksi sisustetuista tiloista..

   Poista