13. kesäkuuta 2016

Hyvää yötä!Tämä päivä alkoi omenapuiden istutuksella ja päättyi unohtuneiden verhojen löytöön ja ripustamiseen. Väliin mahtui piharakennuksen maalausta, sabluunamaalauksen viimeistelyä, rymsteerausta, verhotankojen ja pidikkeiden asennusta. Huh hei, ihanan väsyttävä päivä täynnä pieniä ja isoja edistysaskeleita. Ja nyt silmät väsyneinä kaiken kauniin tihrustamisesta.

On aika toivottaa hyvää yötä!
6 kommenttia:

 1. Anonyymi14.6.16

  Ompa kauniit nuo "verhonpidikkeet", mistä olet ostanut?

  VastaaPoista
 2. Todellakin, ihanat! Kiitos linkistä, täytyy heti tutustua. Mä oon verhojen kanssa vähän sormi suussa aina, mutta nuo ovat kyllä jotain mitä en ole ennen nähnytkään ja sellaiset mitä on olevinaan aina kaivannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos sait tästä jotakin ideaa verhoihin! Olen itse kuvannut aina museoissa kaikenlaisia yksityiskohtia, näihin verhopidikkeisiinkin idea tuli Kuddnäsin museosta.

   Poista
 3. Kuinka kaunis on tuo ylimmäinen kuva ja seinämaalaus ja kaikki.
  Ihana tulla lukemaan hirvittävän pitkästä aikaa teidän talokuulumisia, huomata että minulle uusia tekstejä on läjäpäin, ja kauniita kuviakin pakahtumiseen asti. Kyllä te ootte reippaita ja ymmärrätte kauneuden ja hyvän päälle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inga! Makuuhuoneessakin alkaa pikkuhiljaa palat loksahdella paikoilleen, tykkään kyllä kovasti tuon huoneen tunnelmasta. :)

   Poista