9. kesäkuuta 2016

Hiljaa hyvä tuleeBlogi on viettänyt vähän hiljaiseloa. Täällä on ollut niin paljon tekemistä, että tuntuu, ettei enään ehdi raportoimaan kuulumisia. Ennen myrskyn saapumista siivosimme taas pihamaata, kokosimme leikkimökin, jonka rakentelimme jo pari vuotta sitten. Monenlaisia muita pieniä talon ulkopuolisia hommia on saatettu loppuun. Nyt odotellaan, että säiden puolesta pääsisimme maalaamaan piharakennuksen. Maalitkin odottavat valmiina. Piharakennus maalataan myös keittomaalilla. Tällä kertaa ostimme maalin valmiiksi keitettynä.

Olen iltaisin "puhdetöinä" pikkuhiljaa maalannut valkoisia kuvioita kamarin seiniin, nyt alan olla loppusuoralla. Huoneeseen on tullut aivan omanlaisensa tunnelma.. On ihanaa nähdä, kun omat sisustussuunnitelmat, jotka on laadittu jo pari vuotta sitten,  pala kerrallansa valmistuvat ja kokonaisuus näyttää aina valmiimmalta. Näitä sabluunamaalauksia on tulossa lisää tänne alakertaan muun muassa kattolistoihin.
Varastossa etenee myös tuvan sohvaprojekti hitaasti, mutta varmasti.  Maalinpoisto oli tämän huonekalun kohdalla kaamea urakka. No nyt tuntuu, että ollaan jo voiton puolella, kun sohva on saanut pohjavärinsä!


8 kommenttia:

 1. Kaunista jälkeä tulee :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on seinä niin kuin sohvan värikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sohvassa oli hyvin samanlainen alkuperäinen väri. :)

   Poista
 3. Kyllä on niin kaunista!!

  VastaaPoista
 4. Hienoa kun osaat ottaa aikaa ja hyvä ottaa koko perheellekin, into & ilo kestää pitempään! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä olisi intoa tehdä enemmänkin, mutta perheen ehdoilla mennään. Voi olla, että sen vuoksi on ilo ja into tekemisessä säilynyt, kun tämä ei käy liian suorituskeskeiseksi vaan on mukavaa vastapainoa muille arjen touhuille.

   Poista