23. huhtikuuta 2016

Huh huh huhtikuu!Huhtikuu on mennä humahtanut. Kuukausi on ollut niin kiireinen, että välillä on tuntunut, ettemme ole ehtineet paljonkaan talolla. Mutta onhan sentään jotakin. Nämä ovatkin varmasti hommia hitaimmasta päästää. Huonekalujen kunnostusta, ikkunan kunnostusta, maalausta ja taas maalausta..Ikkuna on nyt viimeistä maalausta vaille valmis.  Tupa on muuttunut taas melkoiseksi rakennustyömaatantereeksi.Ovet on maalattu, karmit ja kynnykset täytyy vielä kertaalleen maalata.


Kuistin seinät ovat viimeistä maalikerrosta vaille valmiit, eteisen kaappeja olen aloittanut maalaamaan. Alakertahan alkaa pian olemaan hyvinkin valmis. Sabluunamaalaukset taitavat olla sitten  loppukevään ja alkukesän viimeisimmät sisätyöt alakerrassa. Huonekalujen kunnostamista, kalustamista ja sisustamista tietenkin riittää vielä pikäksi aikaa. Se homma ei taidakkaan koskaan aivan valmiiksi tulla. Rymsteeraaja, kun olen pahimmasta päästä. :)


2 kommenttia:

  1. Hienoa! Teillä on alakerta pian tosi viimeistellyn näköinen! :) Meillä mies on jo ihan tympääntynyt noihin maalaushommiin ja vielä olisi puolet alakerran seinistä ja kaikki lattiat maalattavana. Onneksi kuitenkin tuo maalaaminen on aika kiitollista työtä siinä mielessä, että näkee hyvin työnsä jäljen ja tulee tosi valmiin näköistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se on onneksi sitä viimeisintä valmista pintaa sitten! Tosi hienoa, että teilläkin valmistuu alakerta koko ajan lähemmäksi muuttovalmiutta! Nämä maalaustyöt on kyllä perinnetaloissa tosi hitaita hommia, mutta lopputulos palkitsee. :)

      Poista