12. kesäkuuta 2017

Lastenhuoneet käyttöön!Tänään on loistaneet esikoistyttären silmät hänen kantaessaan tärkeitä tavaroitaan omaan pesään. <3
Vaikka täällä on sateinen ja harmaa päivä ja iltakin jo ehtinyt pitkälle, valoa tuntuu tässä pienessä huoneessa riittävän. Lattian sävystä tykkään tosi paljon täällä yläkerrassa.
Huomenna jatketaan sisustamista täältä toisesta huoneesta, jonne on nyt saatu kannettua sänky..
Kaapit pitäisi löytää molempiin huoneisiin.


10 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Minulle on tosi tärkeää, että lasten(kin) huoneissa on hyvä ja rauhallinen tunnelma. Teillä näyttää juuri sellaiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Minustakin on ihanaa, että makuuhuoneissa on rauhoittava ja levollinen tunnelma. Vinokattoiset pienet huoneet on myös ihanan kodikkaita. :)

   Poista
 2. Ihanat lastenhuoneet! Siellä on varmaan kova hinku päästä muuttamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutettu jo on ja yksi yö nukuttukin, vaikka muita kalusteita ei vielä ole ehditty laittamaan, kuin sängyt. Hyvin nukutti lapsukaisia, kun oli omia tuttuja tavaroita ympärillä. :)

   Poista
 3. Onpas todella kivat sävyt! Erityisesti tuosta jälkimmäinen kuvasta pidän todella paljon. Millä maalilla olet maalannut nuo seinät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maali on Rakennusapteekista, Allbäckin pellavaöljyemulsiomaali. Sävyn sekoitin valkoiseen maaliin vintagenharmaalla bigmentillä. Laitoin myös hieman keltaista bigmenttiä joukkoon, niin tuli tuollainen lämmin harmaa.

   Poista
 4. Aivan hurmaavat lastenhuoneet. Niin kauniit sävyt ja levollinen tunnelma. Jännittävän kutkuttavaa pienten päästä "kotistamaan" ja nukkumaan uusiin huoneisiinsa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Kyllä täällä on ollut onnellisen näköisiä huoneitten omistajia. Hauska seurata, miten omasta huoneesta aletaan heti tehdä oman näköistä kotoista tilaa. :)

   Poista
 5. Kauniit lastenhuoneet! Millä olet maalannut tytön huoneen seinät? Tuo keltainen sävy on juuri se mitä olen etsinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Olen maalannut tytön huoneen seinät Antiikkiverstaan vaalealla rautaoksidinkeltaisella pellavaöljymaalilla. Tuo on kyllä ihana keltainen. :)

   Poista