1. kesäkuuta 2017

RottinkituolitOlen aina välillä valitellut, että tuvassamme ei ole tarpeeksi mukavia istuimia. Nyt on asia hieman korjaantunut sillä eilen saimme kaksi mukavaa rottinkituolia tupaan. Nämä aivan uutukaiset tuolit noudimme Tampereelta saakka. Olen pitkin kevättä käynyt katsomassa tuoleja Ikean sivuilla ja nyt kun tuli oikein todellista asiaa Ikeaan, päätin ostaa tuolit samalla. Ikeasta lähdimme ensisijaisesti hakemaan täydennystä puutarhakalusteille sekä kalusteita kotitoimistoon. Nyt kun kalusteetkin on valmiiksi hankittuna, odotan kyllä innolla sitä, että saadaan työpiste kuntoon yläkertaan.
Minusta luonnollinen rottinki sopii hyvin yhteen vanhojen mööpelien kanssa.Eikä Ikeanreissua ilman heräteostosta..

14 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, rottinkituolit sopii hyvin teidän vanhojen kalusteiden joukkoon : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupa on ollut minusta vähän vajaan oloinen. Nyt tuntuu, että siitä tuli taas kodikkaampi. Tekee mieli vain istuskella tuvassa. :)

   Poista
 2. jes mieki löysin jokuaika sit ilomantsin kirpparilta vanhan rottinkituolit 20 per kipale...tykkään hulluna...hirmu hyvät istua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitpä edullisen löydön! Minäkin olen monta vuotta etsinyt käytettyjä, mutta täällä päin ei ole oikein mieluisia tullut myyntiin. Näissäkin on hyvä istua, taljat ois ihanat noihin talvella.

   Poista
 3. Kauniit tuolit! Taitaz ollakin Ikean uutuuksia, kun ei ole osuneet silmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on Ikean ulkokalusteista ja tän kevään mallistosta. Etsin pitkään sekä käytettyjä että uusia kohtuu hintaisia. Nyt tuli sopivat, voi laittaa joskus vaikka saunan vilpolaankin.

   Poista
 4. Harvinaisen kivan näköiset rottinkituolit uusiksi tuoleiksi. Ikea on tiennyt mitä tekee :)
  Rottinki sopii hyvin vanhaan taloon, rottinkia on tehty jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vanhan talon asukkina, en Ikeasta oikein paljon meille sopivaa löydä ja ensisijaisesti vanhoilla muutenkin kalustetaan, mutta nämä näytti hyviltä ja sopivilta. Päätinkin olla heti liikkeellä, kun Ikea aina lopettaa parhaiden tuotteiden valmistuksen. Olisipa kiva kun tulisi esim. ne 1700-luvun mallistot vielä takaisin Ikeaan! :)

   Poista
 5. Onpas kodikkaat tuolit kyllä! Mun lapsuudenkotiini kuului ronttinkituoli ja -keinu, joten tosi mielelläni jotenkin itsekin sijoittaisin sellaisen jonnekin omassa kodissani. Keveä ja kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rottinki on kodikasta ja sopii sekä vanhoihin että uusiin taloihin. Näitä saa kyllä kivasti liikuteltua paikasta toiseen keveytensä ansiosta. Rottinki keinu olisi muuten ihana!

   Poista
  2. Tekeeköhän näkövammaiset vielä paljonkin näitä ronttinkikalusteita? Meillä oli juurikin näkövammaisen sukulaisen tekemä keinutuoli kotona. Jaksoin koko lapsuuteni ihmetellä sitä, miten se on mahdollista. Ihmettelen edelleen.

   Poista
  3. Enpä osaa sanoa, mutta uskoisin, että vieläkin löytyy näitä taitajia. Se on kyllä ihmeellistä taitoa se!!

   Poista
 6. Anonyymi7.6.17

  Hei! Olohuoneen matot pistivät silmään, kun olen juuri tuollaisia etsinyt keittiööni. Mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista