3. kesäkuuta 2017

Toisen romu, toisen aarre



Täällä on päästy kasvimaan kanssa jopa vähän alulle. Porkkanaa, sipulia ja salaattia saatiin laitettua ennen kuin ilmat heitti taas ranttaliksi. On tämä kyllä merkillistä, tomaatit ja yrtit kasvaa edelleen turvallisesti kuistilla..

Puutarhajyrsin saatiin edullisesti, kun tuttavamme osti auton, jonka kylkiäisenä tuli hänelle tarpeeton jyrsin. No meillähän tuolle taas on tulevina vuosina käyttöä. Tämä tuli kuin tilauksesta.




"Toisen romu, toisen aarre" on täällä käynyt toteen muutenkin, sillä kasvihuoneen ideointi lähti yllättäin käyntiin, kun mies huomasi torilla "annetaan ikkunanpokia" ilmoituksen. Saimme näitä hyväkuntoisia pokia juuri sopivasti noin kuuden neliön kasvihuoneeseen. Vielä pitäisi löytää vanhoja tiiliä perustuksiin. Pieni puinen ovi odottaa myös valmiina varastossa. Kasvihuone taitaa kuitenkin olla vasta ensi kesän hommia, sillä tälle kesälle on niin paljon muuta ehdittävää.. Mutta mukavahan sitäkin on jo mielessä ideoida ja hyvä, että materiaalit odottaa valmiina oikeaa rakennushetkeä.




Kyllä onkin ollut tuulista ja kylmää, ja etenkin tuo tuuli on aiheuttanut täällä ylimääräisiä ohjelmanumeroita..




..mutta välillä aurinko sentään paistaa ja kaunistaa maisemaa.







2 kommenttia:

 1. Onpas siellä ollut kunnon puuska! Onko tuo pieni rakennus leikkimökki? Todella kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se on leikkimökki. :) Se pitäisi vielä sisältä maalata ja vähän sisustaakin.

   Joo, eilen täällä oli kyllä mahdoton tuuli..

   Poista