14. kesäkuuta 2017

Niitä näitä kesäkuultaIstutettiin viime kesänä kolme omenapuuta ja koko alkukesän ne on hyvin kituliaasti avanneet pieniä lehtiään. Pelkäsimme jo, että ne eivät ole selvinneet talvesta ja kylmästä keväästä. Mutta kuinka ollakkaan, eilen huomasin yhden niistä kukkivan! Toisessakin oli kukat nupulla. Ehkä näistä vielä joskus saadaan satoakin.


Mun ihana pieni Eemelini näytti eilen suloiselta heinäpellossa, mutta ei ollut oikein kuvaustuulella, vaikka onkin yleensä meidän perheen helpoin kuvattava.
Kasvimaalla näyttää kasvavan muutakin kuin rikkaruohoja.
Mies ehti vielä viimeisinä lomapäivinään mylläämään pihan perälle pienen perunamaan.
Ja minun työpiste on nyt käytössä!

6 kommenttia:

 1. Voi kun nuo omenankukat ovat kauniit! Toivottavasti saatte satoakin pian! Meidän on kyllä ihan pakko myös pari omenapuuta pihaan. Ihanaa nähdä, että teidän kasvimaalta on satoa tulossa! Meilläkin nousee kasvimaasta muutakin kuin rikkaruohoja, mutta ei olla vielä ihan noin pitkällä kuin teillä. :)

  Hieno työpiste, työniloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä kauniita! Viime kesänä saatiin pari valtavaa omenaa talviomenapuusta. Tää on kyllä ihan hauskaa seurattavaa, miten puutarha tästä kehittyy. Työpisteestä tuli kyllä tosi kiva. :)

   Poista
 2. Ihanat omenapuiden pienokaiset! Siitä ne lähtevät kasvamaan ja vahvistumaan. Juuri eilen katselin vuosien takaisia kesäkuvia koneelta ja ihmettelin, miten pieniä meidänkin omenapuut ovat vuosia sitten olleet. Nyt kuopuksen liikuttavasti aikanaan nimeämä "Onni" kukkii valtoimemaan sadoin, sadoin kukin, levittää oksiaan ja on koko pihan kaunotar.

  Kiva työtila sinulla! Kelpaisi niin minullekin. Oi.

  Kesälumoa, aurinkoa ja iloa päiviinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Kyllä nuo omenapuut on ihania ja mukava seurata, kun ne vuosi vuodelta siitä vahvistuvat. Työtilasta tuli kyllä sellainen, että siellä on ilo aloittaa päivän työt! :)

   Ihanan kuuloinen teidän "Onni" omenapuu. <3

   Poista
 3. Inspiroivan siisti työpiste, tabula rasa! :D Tässä juuri omalla työpisteelläni olen ja mietin miten tästä saisi vähän nätimmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Työpiste on kyllä ihana ja viihdyn siellä hyvin. Totuus kyllä on, että melkein tarvisin tuplasti isomman pöydän, jolle voi levittää suuria rakennuspiirustuksia. Mutta tällä mennään niin kauan kun on mahdollisuus isompaan työhuoneeseen. :)Päivän mittaan tuohon kyllä levittäytyy papereita ja muita tavaroita, eli aina ei ihan näin siistiltä näytä. ;)

   Poista