20. tammikuuta 2016

Keittiön verhotInnostuin katselemaan Elloksen verhovalikoimaa ja sieltä löytyi valmiit pellavalaskosverhot alennuksen kanssa niin edullisesti, että päätin koittaa, onnistuisiko keittiön verhoasiat näin helpolla. Verhot ovat minusta mukavan näköiset ja sopivan niukat, eivätkä ne peitä ikkunoita liikaa. Verhoihin voisi vaihtaa itse myöhemmin perinteiset nahkaremmit ja ehkä myös lasirinkulatkin, jotka toisivat mukavasti särmää muuten yksinkertaisiin verhoihin. Narustoppari on tarkoituksella mahdollisimman ylhäällä, ettei lapset pääse leikkimään narun kanssa.
En tiedä, onko lisääntyvällä valolla asiaan vaikutusta, mutta minulle on iskenyt kova vimma laittaa täällä kotia kuntoon. Odotan jo niin, että saisin laittaa myös pelakuut ikkunalaudoille. Piti jo kaivella ruukkujakin kaapista ja koittaa, että ne varmasti mahtuvat olemaan ikkunalaudoilla. :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Elina7 kommenttia:

 1. Hassua, minä olen myös katsellut kyseisiä verhoja ellokselta. Ne olisivat tulossa yläkerran huoneeseen ja haluan ehdottomasti pellavaverhot. Vaihtoehtoja on aika paljon.. mikähän nimi verhoillasi on ja oletko tyytyväinen? Kuvassa ainakin näyttää todella kauniilta teidän ikkunassa. Ymmärrän hyvin tuon sisustus vimman, täälä on kyllä ihan samat ajatukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gustav -laskosverho oli muistaakseni tämä nimeltänsä. Olen tyytyväinen, vaikka toisen verhon tukipuut ei meinanneet mahtua liitospalaan, joten niistä jäi vähän huonolaatuinen vaikutelma. Mutta piiloonhan ne jää ja kankaassa ei ole valittamista. Narusysteemikin toimii hyvin. :)

   Poista
 2. Kauniit verhot, en ole ajatellut meille laskosverhoja, mutta kuvasi saivat pohtimaan asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos! Meilläkin on ensimmäisen kerran laskosverhot. Tänne tuntuvat sopivan oikein hyvin. :)

   Poista
 3. Eikös tuo ole rullaverho, joka on kuvassa? Laskosverho on erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti sopivampi nimitys tälle verholle. Elloksella vain kulki laskosverhonimellä niin tulipa tässä käytettyä sitä sen enempää ajattelematta.

   Poista