17. syyskuuta 2015

Sadepäivän iloja


Näkymä keittiöstä kylpyhuoneeseen on minusta mukavan raikas. Vielä mukavampi olisi, kun saisi oven puhdistettua maalista.. mutta eihän täällä enään jakseta mitään tehdä, kun on päästy taloksi asettumaan. Kylpyhuone on kyllä ollut melko valjun näköinen vielä. Mutta tänään keksimme lähteä piristämään harmaata sadepäivää kirpputorille ja sieltä löytyi pieni vaalea räsymatto lattialle, juuri sopivan kokoinen pärekori ikkunalaudalle sekä juhlava messinkinen kynttilänjalka. Siinäpä se, kylpyhuoneeseen tuli pienellä rahalla lämpöä ja kodikkuutta. Posliininen wc-paperiteline ja pyyhekoukku on aiemmin hankittu Domus Classicalta.


12 kommenttia:

 1. Kauniin harmoninen näkymä tässäkin tilassa :) Kyllä sitä tekemisintoa varmasti teillekin vielä tulee, kunhan vähän on raksa-ajan pölyt laskeutuneet. Meilläkin on jo taas uusi tapetti tilattu ja päästään seuraavaksi tekemään yläkerran wc valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä huomaa rakennusajan tuoman väsymyksen, sitä täytyy ilmeisesti hetki vain levätä pois. Nyt onkin mukava vain katsella ja suunnitella tulevia tekemisiä, mutta hommiin ei vielä jaksa tarttua. :)

   Poista
 2. Tykkään tuosta, että wc:ssä on ikkuna. Näin meillekin toisessa talossa tulee, kun kylppäri tulee paikkaan, missä ei alunperin ole ollut kylppäriä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut aina se haave, että kylppärissä olisi iso ikkuna, josta saa katsella luontoa ja maisemaa. Se on myös iso osa koko tilan tunnelmaa. Odotan jo teidän toisen talon remppaa.. se vaikuttaa niin omaperäiselta talolta! :)

   Poista
 3. Aiai, niin siinä kyllä helposti käy, kun muuttaa sisälle, hyytyy remonttitahti… :). Nooh, hiljaa hyvä tulee.

  Aivan mahtava kynttilänjalka. Todellinen löytö (kelpais minullekin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä asuminen täällä seassa hidastuttaa tahtia, se on kyllä varma. Muutama viikko päätettiinkin huilia ihan hyvällä omallatunnolla, mutta kohta on taas käynnistyttävä.. syksy etenee ja piharakennus huutaa ovia ja luukkuja suojakseen. :)

   Tuo kynttilänjalka oli kyllä odotettu löytö ja onkin aika juhlava malli. Eihän tällaisessa talossa voi olla kynttilänjalkoja koskaan liikaa! ;)

   Poista
 4. No kylläpä ilme muuttuikin tuollaisilla pienillä jutuilla :) Ihana tuo kori ja kynttilänjalka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niipä, muutama passeli esine voi muutta kolkon näköisen tilan kodikkaaksi. On mukava, kun talo pala palalta muuttuu kodikkaammaksi! :)

   Poista
 5. Onnea nyt uuteen tupaan! Kylläpä teillä on ihanan näköistä! Mielenkiinnolla jään seuraamaan uuden kodin "sisäänajoa"!

  VastaaPoista
 6. On kyllä hyvä idis, että kylppärissä on ikkuna leveine ikkunanlautoineen! Tuo kynttilänjalka on tosi mahtavan jyhkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylppärissä ikkunalaudasta tulikin erityisen syvä, kun kylpyhuoneen seinärakenteet rakennettiin hirsikehikon sisäpuolelle. Tämä onkin kätevä paikka, johon voi koota kauniita asetelmia vanhoista tavaroista! :)

   Poista