21. syyskuuta 2015

Aamu-usvaAlati muuttuvat maisemat saavat täällä usein tarttumaan kameraan. Jotakin pientä on myös saatu aikaiseksi, ulko-oven vuorilautoja soviteltiin paikoilleen. Toisiksi alimmassa kuvassa näkyy pieni talo koivujen keskellä. Ennen kuin tiesimmekään rakentavamme tänne, sanoin aina miehelle, että jos tuo tulee myyntiin, niin ostetaan se. En arvannut, että tulemme asumaan tässä kivenheiton päässä puolet suuremmassa punaisessa tuvassa.

14 kommenttia:

 1. Hienot sumuiset maalaismaisemat ja hyvin sopii teidän tupa noihin maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä sumuisissa syysmaisemissa on jotakin mystistä. :)

   Poista
 2. Upeat syksyiset maalaismaisemat. Talo on siinä kuin se olisi aina ollut paikallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sen näköinen, kuin siinä olisi aina seissyt. Pihapuut vain vielä puuttuvat. Ehkä niitä sitten ensikesänä saadaan istutettua. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Silmä lepää näissä peltoaukeissa, aamulla ne on erityisen kauniita.

   Poista
 4. Voi että tuo neljäs kuva, niin kaunis - aivan kuin talo olisi aina ollut siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näihin peltomaisemiin istuu nämä pohjalaistalot paremmin kuin hyvin. ;)

   Poista
 5. Nyt Mia ja Päivi edellä veivät sanat suustani: talo paikallaan niinkuin aina olisi ollut juuri tuossa. Kaunis paikka talollanne. Luonto ja sen muutokset ovat kyllä niin ihmeellisiä, että hyvä, kun ikuistit tämän aavemaisen ja runollisen näyn. Ja niin hyvin istuu talonne tuohon maisemaan, eli koko kokonaisuus on ihan täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisema ja ympäristö on tosi tärkeä osa näitä taloja, eihän tämä miltään näyttäisi modernin asutuksen läheisyydessä. Meillä on se etu täällä, että tämä ympäristö on suojeltu näille perinnerakennuksille, jolloin maisemalliset arvotkin on turvattu. Olen monena iltana yrittänyt ehtiä kuvaamaan ilta-aurinkoa näissä maisemissa, mutta kun olen päässyt kameroineni paikalle, pilvet on ehtineet liukua auringon eteen. No nyt sain sitten usvamaisemia ikuistettua.

   Poista
 6. Anonyymi22.9.15

  Aamu-usva ja auringon valo, joka siivilöityy sen läpi, on parasta syksyn aamuina. Onneksi työmatkalle osuu peltoaukeita, niin pääsee niitä ihailemaan. Siitä saa voimia työpäivään.
  Olette tehneet kauniin kodin itsellenne. Talonne lepää rauhallisen oloisena paikallaan.

  -minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just ihanaa, kun täältäkin lähtee kaupunkiin, matkan varrelle osuu näitä aukeita. Niistä tulee nautittua kyllä tosi paljon. Minäkin tykkään syksyssä juuri näistä aamu-usvaisista ja aurinkoisista peltomaisemista. Ne on jotenkin rauhoittavia ja niin kuin sanoit niistä saa voimaa. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Nämä syksyn tunnelmat luonnossa, kun on vielä valoisaa, lehdet puussa ja lämmintäkin, on kyllä ihania!

   Poista