24. huhtikuuta 2015

PerjantaitaKeittiöspurtin jälkeen olemmekin melkein viikon poteneet flunssaa. Taas. :(  Raksallakaan ei ole kummempia jaksettu tehdä. Rakennusaika on monella tapaa perheelliselle haastavaa, sitä ei käy kieltäminen, mutta raskainta meille on ollut se, että olemme sairastelleet tämän vuoden aikana poikkeuksellisen paljon. Mutta marinat sikseen ja eteenpäin, kohti valoisampia ajatuksia.

Olen aina välillä havahtunut ajattelemaan, että meillä ei tosiaan ole ainoatakaan mattoa taloon. Kuurilattiat ovat kyllä lämpöisen oloiset ilman mattojakin, joten ei tässä asian kanssa mikään kiirus ole.  Räsymatot ovat varmasti luonteva valinta tähän taloon, mutta pidän myös paljon kelim-matoista.  Kevätkö lie, kun sain ajatuksen pitkistä kapeista kelim-matoista, jotka räsymattojen tavoin halkoisivat tuvan lattiaa. Kuvat CarpetVista.             Kelim Afghan Old style-matto 72x387     Kelim Afghan Old style-matto 79x482Kelim Afghan Old style-matto 77x490  Kelim Afghan Old style-matto 82x406No, tämä jää kyllä kustannussyistä vain lentäväksi ajatukseksi, mutta voisi olla vähemmän perinteisiin sitoutuneelle sisustajalle hauska ratkaisu. Minusta kelim-mattojen lempeät sävyt yhdistyvät kauniista talonpoikaisantiikkiin, joten varmasti muutama sellainen meille jossakin vaiheessa hankitaan. Sisustuksemme tulee jokatapauksessa olemaan yhdistelmä sekalaista taidetta, antiikkia ja kummallisia esineitä, jotka jostakin syystä ilahduttavat esteetikon silmää. ;)

Lentänvän hauskoja ajatuksia jokaisen päivään ja voimia kaikille toipilaille!

Elina
4 kommenttia:

 1. Anonyymi24.4.15

  Hei! Olen varmaan vuoden verran "salaa" lukenut blogiasi. Meillä on hirmuisen paljon samanlainen projekti (tosin kesäpaikaksi) ja olette pikkuhiljaa ottaneet meidät "kiinni" :) On aivan uskomatonta, miten postaus toisensa jälkeen IHAN KAIKKI tekemänne/suunnittelemanne ovat minullekin mieleisiä ja suurin osa myös tutunnäköisiä omalta työmaalta. Kiitos paljon blogistasi! Tänne tulen aina, kun mietin, miten tekisin jonkun jutun. Yleensä vastaus löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kommentistasi, piristit tämän nuhanenän päivää! Mielenkiintoista, että siellä on samanlainen projekti meneillään ja makuasiatkin kohtaavat. Hienoa myös. että olet saanut täältä mietintöihisi vastauksia. :)

   Poista
 2. Paranemisia sinne! Minäkin olen jo pian 2 viikkoa sairastanut niin sitkeää flunssaa ettei ole paljon mitään tullut tehtyä. Mutta silloinhan on hyvä hetki irrottautua ja oikeasti levätä. Ainakin siinä ehtii ajatustyötä tekemään ja sitten taas on intoa täynnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on pitäisi levätä, mutta ei malttaisi, kun tuhat asiaa, mitä pitäisi/voisi tehdä. Kumman sitkeitä nämä flunssat, paranemisia sinnekin!! :)

   Poista