13. huhtikuuta 2015

Kurssilta..


Muutama kuvamaistiainen pohjalaistalokurssilta, kaikkiin tutustumiskohteisiin en päässyt itse paikalle. Tämä talo hiveli estetiikallaan. Tuvassa oli täydellisen kaunis katto ja savirappaus seinissä. Yläkerran huoneissa niin upeat roiskemaalaukset. Todellinen helmi, jossa olisi voinut viipyä pitkään..

 

Taas yksi hyvä ja erittäin tarpeellinen kirja tarttui mukaan.8 kommenttia:

 1. Tuo sisäkuva, jossa on ovi keskellä ja roiskemaalausta seinillä.. Liukuvasti ajan mittaan pois kulunut roiskemaalaus ja savilaastiraitojen rytmittämä pinta, takana pilkistävä hirsi.. siis voi että! Ekaa kertaa ihastuin roiskemaalaukseen! Se ei oo mun juttu yhtään, mutta jos tuon huoneen (ja talon) saisin, niin ah. En varmaan muuta tekisi kuin istuisin keskellä lattiaa katselemassa huonetta. Tai no tekisin toki, välillä kävisin alakerrassa ihastelemassa savirappausseiniä.

  Kiitokset teille!! Olo on itsellä entistä hämmentyneempi. Katotaas, koska tässä tulee taas tolkkuihinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihanaa, että joku toinenkin on poissa tolaltaan! Tsemppiä kovasti unelmiinne! Harvoin on mahdollisuus nähdä näitä roiskemaalauksia ja savirappauksia näin läheltä, ne on vaikuttavia. Menee vain kaikki suunnitelmat sekaisin, eikä enään tiedä, mitä kaikkea haluaisi koittaa omassa talossa. Onneksi on yläkertakin vielä olemassa..

   Poista
 2. Toi kirja on ihan paras! Huomaa, että on naisen kirjoittama ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tosi hyvä! Kirjan kirjoittaja luennoi aiheesta tällä kurssilla, oli todella mielenkiintoista kuultavaa.

   Poista
 3. En ole ikinä nähnyt noin hienoa roiskemaalausta! Myös kaikki muu näyttää niin kauniilta ja vielä talon ulkokuori.. syvä huokaisu!

  VastaaPoista
 4. Talokierros oli todella inspiroiva! Oli hienoa päästä katsomaan teidänkin projektia ihan livenä, kun sitä olen suurella mielenkiinnolla täältä ruudun takaa seuraillut :). Ai että teille tulee ihana koti! Ymmärrän täysin, että kohta sinulla alkaa olla runsaudenpula ideoista, joita tekisi mieli toteuttaa... Jos meillä olisi talonpoikaistyylinen talo, en voisi olla kokeilematta tuota pelkkää hirsien välien savirappusta & roiskemaalausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että kierros oli inspiroiva, kun omakin talo siinä joukossa oli. Minusta nämä tutustumiskohteet oli kivasti erilaisia. Tuo suoraan hirrelle tehty roiskemaalaus on kyllä hieno.. alkaa olla runsaudenpula näissä ideoissa! :)

   Poista