27. joulukuuta 2014

Uutta vuotta kohden


Monta pitkää ja ihanaa jouluista päivää takana. On nautittu lumesta, pakkasesta, potkukelkkailusta, kynttilän valosta, kuusentuoksusta. Syöty vatsat pullolleen, leikitty, laulettu, pelattu, odotettu, saunottu pihasaunassa. Viety haudalle kynttilä, hiljennytty ja ihmetelty joulun ihmettä!


Yksivuotiaalle joulu on ihmetystä täynnä  <3


Tästä on hyvä palata arjen aherruksiin ja käydä kohti uutta alkavaa vuotta. Tänään jatkettiin rakentamista, jospa ensi vuoden joulukuvat otettaisiin jo omasta tuvasta..

Hyvää loppuvuotta ja onnea alkavaan vuoteen!
6 kommenttia:

 1. Samoin teille! Hyvää kannattaa odottaa, kyllä teidän oma upea talo sitten palkitsee kaiken aherruksen ja väliaikaisissa asumisratkaisuissa kärvistelyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli, talolla käynti aina vahvistaa sitä tunneta, että tämän eteen on kannattanut nähdä vaivaa. On myös ihana ajatus, että saa oman kodin, jossa on saanut toteuttaa monia mieleisiä ratkaisuja.

   Poista
 2. Kiitos samoin! En ole kommentoinut täällä ennen, mutta seuraan suurella mielenkiinnolla teidän upea projektinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karin, mukava, kun jätit kommentin. On aina ilahduttavaa lukea täältä, että joku seuraa projektiamme! :)

   Poista
 3. Onnea haaveeseenne ja sen toteutukseen! Meilläkin haaveillaan oman kodin joulusta, olisihan se aivan mieletön joululahja, saada viettää joulun aika omien hirsiseinien sisällä. :) Ihania vuoden viimoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Inga, joulu ikiomassa kodissa on kyllä suuri lahja. Teillekin on tulossa ihana tunnelmallinen joulukoti, seuraan innolla remonttinne etenemistä!

  VastaaPoista