17. heinäkuuta 2014

Pikkutuvan muuttopäivä ja tuvanpöytä

Eilen lähti meidän pikkutupa sellaisella vauhdilla liikenteeseen, että en ehtinyt edes kuvia ottamaan. Mies oli kuitenkin muutaman kuvan napannut katonirrotuksesta. Tupa on nyt tosiaan purettuna tontillamme, tuntuu kuin se olisi kirjaimellisesti heitetty tien toiselle puolelle meidän pihamaallemme. Tuvan purki sama kirvesmies joka oli pystyttämässä taloamme. Hienoa, että näitä taitajia löytyy!Ja aiheesta toiseen. Ajattelin esitellä tuvanpöydän, jonka löysimme jo keväällä. Pöytä on ollut varastoituna ja nyt otimme sen käyttöön tänne vuokrakotiin, jossa on aika reilusti tilaa suurikokoisillekkin huonekaluille. Tässä kustavilaisessa pöydässä on kauniit jyvärihlaukset laatikoissa ja erikoinen kannenmuoto.


Tämä pöytä tuli meille vähän hullunkurisella tavalla. Ajelimme miehen kanssa sattumalta peräkärry perässä erään entuudestaan tutun antiikkikauppiaan ohi. Hetken mielijohteesta pysähdyimme kurkistamaan hänen liikkeeseensä. Pidän antiikkiliikkeiden hintatasoa liian korkeana meille, enkä ajatellut nytkään löytäväni tai ostavani mitään. Vanhoja kauniita huonekaluja on silti ilo välillä vain katsella.

Ihastelimme tätä pöytää, kurkkasimme laatikkoon josta löytyi hintalappu. Meille molemmille tuli sellainen tunne, että tämähän on edullinen. Kauppiaskin siihen tuli ja huomatessaan hinnan päivitteli vaimoaan, joka oli laittanut pöydälle väärän hinnan. Teimme jo lähtöä, kun kauppias kysyi, että kannetaankos se pöytä kyytiin. Ja niinhän siinä kävi, että pöytä lähti mukaamme "väärällä hinnalla". Vai olikos se kauppiaan myyntikikka.. oli miten oli, pöytä oli meille mieluinen ja hinta sopivassa haarukassa. ;)6 kommenttia:

 1. Pöytä on todella kaunis, kannatti ottaa mukaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä pääsee varmasti paremmin oikeuksiinsa sitten meidän tuvassa. :)

   Poista
 2. Aivan hurmaava pöytä! Kansi on kyllä tosiaan erikoisen mutta toki kauniin mallinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Kannen pyöristetty muoto keventää massiivista pöytää. :)

   Poista
 3. Onpa kaunis pöytä! :)

  VastaaPoista