22. heinäkuuta 2014

KesäkuulumisiaJonkinlainen muuttoväsymys tuli jälkijunassa, nyt on pitänyt vain olla ja ihmetellä mihinkäs sitä tulla tupsahdettiin. Tavarat ovat edelleen siinä, mihin ne muutossa kannettiin, joten tietäähän sen miltä täällä talossa näyttää.. Pikkuhiljaa alkaa kaivata järjestystä huoneisiin ja verhoja ikkunoihin.

Väsymystä ei ollenkaan helpota se, että kesäiltoina ei tietenkään malta mennä nukkumaan.. Sen verran tässä on kuitenkin jo huomannut virkistyvän, että verhojen ompelua olen alkanut suunnitella. Ikkunat ovat saman kokoiset kuin tulevassa kodissa, niin että uudet verhot voi ommella tulevaa ajatellen.

On tämä kesä silti kaikesta huolimatta ihanaa aikaa, vaikkakin rakentantamisen kannalta vähemmän tehokasta. Kaikenlaiset reissut, menot ja juhlat katkaisevat rakentamisen tuon tuostakin. :)
Tästä vuokrakodista löytyy mainio pihasauna. Siitä on nautittu ja samoin mukavasta pihasta, jossa lapset viihtyvät hyvin.

Tämä pihasauna on kääntänyt ajatuksia myös tulevaan pihasaunaamme. Aitokiuas on täällä todettu hyväksi, joten voi olla, että sellainen sitten omaankin laitetaan.


Talolla viimeistellään ulkovuorilaudoitusta tulevaa maalausta varten. Loppuviikolle toivotaan hyvää maalaussäätä. Jännityksellä odotamme, kuinka maalinkeitto onnistuu. Maalauksen ja telineiden purkamisen jälkeen talon ilme tulee varmasti muuttumaan melkoisesti.


2 kommenttia:

  1. Tuo on niin tuttua, että kesäiltoina ei malta mennä ajoissa nukkumaan! Teidän vuokrakoti pihapiireineen oli kyllä tosi ihana! Siinä kelpaa odotella oman kodin valmistumista! Oli tosi mukava päästä käymään ja tutustua. :) Autossa kotimatkalla vasta tajusin kunnolla, miten myöhään olimmekaan ja rupesi kovasti nolottamaan! Mutta kun oli vain niin mukavaa, että se pois lähteminen venyi ja venyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä en ajatellut ollenkaan, että olisitte olleet myöhään! Taidamme olla melkoisia iltakukkujia. ;) Oli tosi mukava tutustua, olemme niin samassa elämäntilanteessa. Tämä vuokrakoti tuntuu kyllä nyt tosi hyvältä. :)

      Poista