15. huhtikuuta 2014

Niin kaunis kirja

Kurssilla oli tilaisuus ostaa juuri julkaistu Sara Bergströmin kirjoittama kirja Lyckan är en gammal gård. Kirjan  upeat kuvat ovat Linus Lindholmin ottamia. Kirja kertoo Stundarsin museoalueen läheisyyteen rakentuneesta asuinalueesta, joka sai alkunsa jo 70-luvulla. Idyllisellä alueella on 18 pohjalaistaloa piharakennuksineen ja -piireineen. Rakennukset ovat suurimmalta osin siirretty alueelle. Tässä kirjassa on mielenkiintoisia tarinoita ja upeita kuvia, suosittelen hankkimaan tämän kirjan!

Kirjoittanut Sara Bergström, kuvat Linus Lindholm.


Idyllisiä pihapiirejä.
Kauniita yksityiskohtia.

Katselin tätä kuvaa yhdessä viisivuotiaan poikani kanssa, hän tuumasi " Äiti tuolla olisi varmaan tosi kiva asua, vaikka siellä on ehkä liikaa lamppuja". :)  Minustakin tämä kuva on ihana, se kertoo vuosikymmenien asumisesta. Se kertoo siitä, että täällä viihdytään, oleskellaan, nautitaan mukavista asioita. Tämä tila vinokattoineen kutsuu käpertymään sohvan syliin hyvän kirjan kanssa.

4 kommenttia:

 1. Terävä poika...minusta lamppujakaan ei ole liikaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole liikaa lamppuja. Sehän on vain mukava, kun lamppu on lähellä istahti mihin tahansa nojatuoliin. Meillä vaan on liian vähän ja viime aikoina vielä niistä vähistäkin on osa rikkoutunut. Niin ettei ihme, että poika kiinnitti lamppuihin huomiota. Olen tainnut torua lapsia rikkoutuneista lampuista, joten ehkä poika ajatteli, että lamppuja on siksi liikaa, kun niitä täytyy varoa. :)

   Poista
 2. Tuo kirja on kyllä hankittava! Niin ihania kuvia täynnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia ja kuvat ovat kyllä ihania tässä kirjassa. :)

   Poista