19. huhtikuuta 2014

Aluskate ja ruodelaudoitus

Talolla on tehty aluskatetta ja ruodelaudoitusta ja tänään myös hieman siivoiltu sotkuista ympäristöä. Moni kyläläinen on käynyt tarjoamassa möys auttavaa kättä, se on tuntunut mukavalta ja jossakin välissä varmaan jonkinlaiset talkoot pidämme, kunhan on sopiva työvaihe meneillään.Kuistin katto.

Maisemaa pohjoiseen.

Tuleva makuuhuoneemme, ikkunasta avautuva maisema yli peltojen on kaunis.

Pieni huone takajulkisivun lyhdyssä, tähän tulee kamari tytölle.

Eteisestä keittiöön.

Tarkkasilmäinen voi huomata, ettei talon toisessa päädyssä olevat ikkunat ole samassa linjassa. Vanhan talon pieni "kauneusvirhe", jota emme aio korjata. Ikkuna on ollut siinä niin kauan, että saa olla jatkossakin. :)

Rakentamisen keskellä lapset ovat pitäneet huolen siitä, että tänäkin pääsiäisenä ruoho kasvaa ja kodissa on itse askarreltuja pääsiäiskoristeita.10 kommenttia:

 1. Anonyymi20.4.14

  Talohaaveissa netissä seikkailin ja tänne blogiisi osuin. Aivan ihana talo teille näyttäisi olevan tulossa! :) Tulen kyllä toistekin tänne katsomaan projektinne edistymistä. Voimia rakennusprojektiin ja aurinkoista kevättä! -Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, mukavaa, kun löysit tänne ja tervetuloa uudelleen! :)

   Poista
 2. Ei siitä kyllä mihinkään pääse, että peltomaisema on ehkä kaunein asia koko Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltomaisemat täällä on kauniita ja paikoitellen hyvin vaikuttavia, mutta välillä tulee silti ikävä järviä tai merta. :)

   Poista
 3. Hyvin projekti teillä etenee! Onko teillä muuten mitään aikataulua, milloin olisi tarkoitus päästä muuttamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla edes lähteä veikkaamaan muuttoajankohtaa... :) Yhden miehen voimin rakennetaan ja pian otetaan työn alle myös piharakennus, mikä hidastaa tietenkin päärakennuksen valmistumista. Piharakennus täytyy kuitenkin tehdä samalla, koska meillä tulee sinne maalämpöpumppu.

   Poista
 4. Oho, eihän meillä tapahdu mitään teijän tahtiin verrattuna :b On se kyllä mahtavan korkea tuo teijän torppa, varmasti mukava kun on yläkerrassakin huonekorkeutta.

  VastaaPoista
 5. Joo tuo korkeus on kyllä mukava asia, tila tulee tehokkaasti käyttöön joka nurkkaa myöten. Kyllä tekin olette melkoisen ponnistuksen tehneet talonne eteen ja vielä töiden ohessa. Kyllä me sitä aina välillä ollaan ihmetelty, miten reippaita olette olleet! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi22.7.14

  Ihania kuvia ja ihana talo! Aloitan myös kunnostamaan 1920-rakennettua hirsitaloa. Pitääkin laittaa tämä kirjanmerkkeihin, ja alkaa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, kun löysit tänne. Tervetuloa seuraamaan! :)

   Poista