27. tammikuuta 2014

Valoa!

Ensinnäkin tervetuloa uusille lukijoille! Mukavaa, kun olette löytäneet tänne :)

Olimme viikonloppuna reissussa Savossa sukulaisten luona. Hyvää teki hetken maisemienvaihdos ja pään tuulettaminen rakennusasioista. Serkukset saivat leikkiä ajan kanssa ja päästiin luistelemaan myös Nilakan hiljentyneille aalloille.

Viime viikolla meillä hoidettiin monenlaisia asioita kuntoon kehikon pystytystä varten; pellavariveet saapuivat, LVI-suunnittelija ja -vastaava löydettiin, puutavaratilauksia tehtiin, ikkuna-asioita tiedusteltiin puusepiltä jne. Nyt vain odotellaan, että päästään pystyttelemään..

Ja miten hyvältä täällä kotona tuntuukaan kevään ensimmäiset auringonsäteet, jotka ylsivät jopa meidän niin hämyiseen olohuoneeseen asti. Piti ihan ottaa kuva sen kunniaksi ja kuvaan pääsi viime viikolla huutokaupasta mukaan tarttunut piimätynnyri. vai mikä lie, kaunis patinoitunut pinta siinä jokatapauksessa on. Erittäin hyväkuntoinen bieder-tuolikin tuli huutokaupasta.
 

Tässä kuva myös yhdestä vanhasta aarteestani, nimittäin koulutaulusta Lasitin tämän suojaan pieniltä uteliailta sormilta edelliseen kotiimme, koska sijoitimme taulun keittiöön ruokapöydän yläpuolelle.

2 kommenttia:

  1. Hienoja vanhoja aarteita! Mukavaa seurata teidän kuulumisia kun ollaan aika samassa tilanteessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pömpeli! Niin ollaan aika samassa tilanteessa, me taidetaan vaan tulla vanhan kehikon pystyksen kanssa sitten hitaammin perässä.. Uudet kehikot nousee niin nopeasti, vanhan kanssa sovitellaan ja välillä korvataan hirsiäkin.. :)

    VastaaPoista