7. joulukuuta 2013

Sähköä odotellessa

Meillä odotellaan edelleen sähköä tontille. Sähkön piti tulla viimeistään torstaina, mutta eipä tullutkaan. Moneen asiaan olisi apua, kun tontille saataisiin vihdoinkin sähköt! Torstaina mies vietti vapaapäivänsä anturamuottejen tuentaa tehden ja mekin lähdimme lasten kanssa ulkoilemaan tontille. Joka kerta, kun tulen tontille, nautin siitä ympäröivästä väljyydestä ja avarista peltomaisemista. Nyt ymmärrän, miten paljon olen kaivannut takaisin maalle. Viimeiset 15 vuotta on mennyt asuessa kaupungeissa ja niiden taajamissa ympäri Suomen. Tuntuu hyvältä asettua tänne, tehdä kotia, joka tuntuu rakkaalta jo nyt. Unelmiin kannattaa uskoa. :)

Apulainen elementissään, pienet työkalut pääsivät käyttöön. :)


Rojektin henkeen sopiva työmaakoppi, tästä voisi kunnostaa vaikka kanalan. Minä niin haaveilen, että saisimme tänne joskus eläimiäkin, ehkä lampaita ja kanoja.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saatte sähkön mahdollisimman pian!
    Minä olen kyllä myös tosi ihastunut noihin peltoihin ja maalaismaisemaan. Ihana, rauhallinen paikka omalle kodille <3 Meillä on myös haaveissa, että voitaisiin ottaa joskus lampaita meille. Mukava, kun teilläkin on samanlaisia ajatuksia :)
    Ihana pikku apuri työntouhussa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että tällaisia tontteja on vielä tarjolla, joihin on luonnollistakin ottaa kotieläimiä. :) Tämä poika on kyllä niin innokas apulainen rakennuspuuhissa ja olisi aina valmis lähtemään isin avuksi tontille. :)

    VastaaPoista