15. joulukuuta 2017

Tulkoon joulu!Täällä on palattu pieneltä Helsinginreissulta. Helsingissä oli aurinkoista ja kaunista. Nautin täysin siemauksin, mutta paluumatkalla mieli kiirehti jo kotiin. Kotona odotti vielä yksi mööpeli paikalleen asettumista. Klaffipöytä ostettiin keittiöön, mutta se jää tupaan siihen saakka, että korkoossänky on paikallaan. Pöydällä on syvyyttä mukavasti ja siihen mahtuu kaksi istumaan päätyihin. Tähän pöytään mahtuu siis kahdeksan ihan mukavasti.. Meillä vaan kaivattaisiin tuoleja lisää kipeästi, mistä löytää vanhoja käyttökuntoisia tuoleja? Nämä meinaa jo hajota käsiin. :D
Ajattelin kattaa jouluaterian tuvan puolelle klaffipöytään.
Koti alkaa tuntua koko ajan enemmän oman näköiseltä.
Olisin jo ihan valmis viettämään joulua, vaikka en ole vielä ehtinyt leipomaan lainkaan! 
Eihän tuota pöytää edes raski peittää liinalla, niin ihanat nuo kannen lankut.
Minun puolestani joulu saa tulla. <3
8 kommenttia:

 1. Aivan täydellinen pöytä <3 Hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli, tämä on kyllä ihana pöytä! Tuntuu heti omalta. :)

   Poista
 2. Upea! Entä mistä on tuo hieno kynttilänjalka? Antiikkia? Olen yrittänyt metsästää samanlaista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Kynttilänjalka on vanha messinkinen ja todella raskas. Se on kyllä ihana, yksi parhaimpia kirpparilöytöjäni. :)

   Poista
 3. Oi, niin kaunista ja harmonista. Pöytä on todellakin tarkoitettu kotiinne, sopii täydellisesti!

  Joulu tulkoon, ilo soikoon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! <3 Monta vuotta etsin juuri tällaista klaffipöytää, se on kyllä ihana! Sen vuoksi se varmasti tuntuu nyt niin omalta pöydältä, kun se vihdoin on tuossa. :)

   Ihanaa joulun aikaa perheellesi!

   Poista
 4. Upeat kalusteet ja niin myös tuo sohva edellisessä postauksessa, ah! Kodiksi asettuminen kestää jonkin aikaa. Hitaasti kun rakentelee sisustusta omien tarpeiden mukaan, tulee varmasti paras lopputulos. Minunkin mielestäni joulu saisi jo tulla. Odotan sitä innolla taas pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Niin se menee, oikeat tavarat ja huonekalut tulevat ajallaan vastaan ja niistä rakentuu omalta tuntuva koti ja sisustus. Enään muutama yö jouluun! Hurjaa, miten vuosi on taas vierähtänyt..

   Poista