12. joulukuuta 2017

Keittiön uusi kaappiTäällä on käyty melkoista huonekalukaruselliä.. Koko vyöryn sai aikaiseksi korkoossänky, jonka tieltä myin kaksi vanhaa lastensänkyä pois. Suurikokoinen korkoossänky vaikuttaa koko tuvan kalustukseen. Kun sivustavedettävät lähtivät pois, täytyi taas sohva-asiaa tuumailla uudestaan. Kaunis puusohva löytyikin nopeasti  ja sen esittelen tuonnempana.
Keittiön oven vieressä oleva nurkka on myös mietityttänyt pitkään, se on tuntunut kaipaavan jotakin. Suunnittelin siihen hetken skafferia, sillä meillä tarvittaisiin lisää tilaa kuivaruokien säilyttämiselle. Kun etsin sopivaa sohvaa tupaan, osui tämä kaappi silmiini ja tuntui heti oikealta keittiön nurkkaan.

Kaappi on melkoisen korkea ja hyvän mallinen keittiöön, koska se ei vie juurikaan tilaa ruokailutilasta.
Kaapin lisäksi löytyi vielä pitkään etsimäni suuri klaffipöytä, siitäkin myöhemmin täällä, kunhan huonekalut asettuvat jotenkin aloilleen.. :)4 kommenttia:

 1. Onpa hieno kaappi! Sopii teidän keittiön nurkkaan aivan täydellisesti! Hienoa, että löysit myös kaipaamasi klaffipöydän ja sait sivustavedettävät myytyä pois! Jään odottelemaan kuvia muista uudista ostoksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tuntuu kyllä, että jokin tuossa nurkassa loksahti nyt paikoilleen :)Yritän aina myydä jotakin pois, jos ostan uutta tilalle. Näihin tällä hetkellä käytössä oleviin neliöihin ei kovin paljoa mahdukaan. Eiköhän niistä muistakin tule kuvia pian, kun ei onneksi tällä kertaa tarvitse kunnostaa mitään. Tahtoo nuo kunnostusprojektit aina venähtää.. :)

   Poista
 2. Sopii tuohon nurkkaan kuin olisi juuri siihen tehty. Onpa nyt jännää odotella kuvia muista uusista huonekaluista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Ihanaa, kun tulee keittiöön mennessä aina sellainen vau-tunne tuosta kaapista. Jotakin tuollaista vanhaa ja rouheaa keittiö kaipasi.:)

   Poista