13. joulukuuta 2017

Sohva on löytynytNe jotka ovat nämä vuodet seuranneet tätä blogia, saattavat muistaa, että olen aika ajoin tuskaillut sohvan puuttumista meidän tuvasta. Mikään ei ole oikein tuntunut hyvältä vaihtoehdolta ja kuitenkin olemme kaivanneet jotakin pehmeämpää istuinta tupaan, johon mahtuisi useampi kerralla. Tällaiseen nyt lopulta päädyttiin. Ihan raikasta, että täällä joukossa on jokin vaaleampikin huonekalu. Puusohvaan täytyy hankkia vielä paksumpi patja. Tästä saisi myös kivan katossängyn kustavilaiseen tyyliin, mutta sohvaksi tämä nyt on jäämässä..
Sohvan pyöristetyt muodot tekevät sen, että tässä on mukava istuskella ja tyynyt asettuvat hyvin laitoja vasten.


Ihan lokoisan sohvan saa puisestakin, kun laittaa reilusti höyhentyynyjä. :)
Ennen on jaksettu panostaa yksityiskohtiin..
6 kommenttia:

 1. Taas aivan täydellisesti paikkaansa sopiva huonekalu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin, että sohva olisi ollut hieman korkeampi. Oikeastaan onkin hyvä, että sohva on matalampi, eikä mene lainkaan ikkunoiden eteen. Valo pääsee esteettä sisään ja sohvalla on helpompi istua. Selkänojan koristukset tulevat kivasti juuri ikkunoiden väliin. Kyllä se vaan tuntuu hyvin istuvan tupaan, vaikka perinteisesti tässä olisi seinänvieruspenkki. Pelkäsin, että sohva näyttää liian hienostuneelta tuvassa, mutta ei se näyttänytkään (tein ostopäätöksen valokuvan perusteella). Sen verran on vanha ja rouhea, että sopii joukkoon. :)

   Poista
 2. Kaunis sohva ja sopii kyllä teille!

  VastaaPoista
 3. Niin hienoja nämä uudet huonekalut! Keittiön kulmakaappi ja tämä puusohva on just sellasia mistä oon haaveillu. Pitäis itsekin Pohjanmaalta huonekalut hommata, kun siellä näyttää usein olevan ne hienoimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! Kyllä täältä löytää ihania huonekaluja. Tulkaapa huonekaluostoksille tänne! :)

   Poista