20. elokuuta 2016

Vanha rautasänkyAsuntomessuille sisustimme tuvan olohuoneeksi. Tuntui mukavammalta, että tuvassakin oli muuta katseltavaa, kuin pelkkiä lastensänkyjä. Nyt kun messut ovat onnellisesti ohi ja olemme saaneet asettua taas taloksi, on täytynyt tuoda lastensänkyjä takaisin tupaan.
Ekaluokkalaiselle haettiin varastosta vanha rautasänky.  Aika nätisti tällainen pieni sänky solahti tuvan nurkkaan. Tämän hankimme jo kevättalvella yläkerran pientä makuuhuonetta ajatellen. Meillä on monta talonpoikaista vanhaa sänkyä, mutta ne ovat todella leveitä ja massiivisia, joten kuistin päälle tulevaan pieneen huoneeseen laitetaan tämä vähän sirompi ja kapeampi sänky.  Minusta nämä vanhat rautasängyt ovat kyllä aika suloisia!
Tänään on pitkästä aikaa kuulunut kolinaa ja pauketta yläkerrasta. Pikkuhiljaa lastenhuoneiden rakennuskin taas käynnistyy..  Mukava ajatus, että nämä sängyt saadaan joskus kantaa yläkertaan!11 kommenttia:

 1. Minustakin rautasängyt on kivat. Vaikkei itsellä sellaista olekkaan.
  Oikein hyvää lauantai iltaa sinne.

  VastaaPoista
 2. Ihana sänky! 😍
  Meilläkin on tytölle säilössä valkoinen kaunis rautasänky. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aidafoun! Vanhat rautasängyt on kyllä kauniita. :)

   Poista
 3. Hurmaava sänky! Sopii kyllä kauniisti tuohon tuvan nurkkaan vaikka varmasti odotusta riittää sillekin, että saatte kantaa lastensängyt yläkertaan.

  Oli varmasti ihanaa palata omaan kotiin messujen jälkeen. Lempeitä elokuun hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Ihanaa oli palata kotiin! Rautasänky tuossa nurkassa onkin lopulta aika huomaamaton keveän ilmeensä vuoksi. Jotakin hurmaavaa näissä kyllä on. Ihanaa elokuuta sinnekin!

   Poista
 4. Anonyymi18.9.16

  Kaunis sänky. En halua pelotella, mutta tukehtumisvaara noissa rautasängyissä ei ainakaan itselläni ollut tullut mieleenkään ennenkuin luin tästä tapauksesta, jossa tyttö oli herännyt itsekseen ja kurottanut ilmeisesti sängyn alle tippunutta leluaan ja jäänyt puristuksiin sängyn ja seinän väliin ja tukehtunut. Joten kannattaa tarkistaa ettei tuossa sängyssä ole mahdollista: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000270366.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamala tapaus. Meillä sänky on seiniä vasten, joten sinne ei ole mahdollista päätä työntää seinän ja sängyn väliin.

   Poista
 5. Anonyymi22.9.16

  Hyvä homma :) Ja kiitos ihanasta blogista, olen sulanut kohta koko blogin läpi :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi22.9.16

   *selannut #autocorrect

   Poista
 6. Anonyymi1.11.22

  Hei! Mistä sänky on ja miten vanha se on..?

  VastaaPoista