7. toukokuuta 2016

Paluumuuton jälkeenPaluumuuton jälkeen on nautittu ihanista ilmoista ja oman kodin väljyydestä ja rauhasta. Yötkin ovat olleet niin lämpimiä, että olemme hyödyntäneet nämä ilmat ulkomaalauksiin. Ulko-oven vuorilaudat saatiin maalattua ja kuistin yläikkuna asennettua paikoilleen. Myös piharakennuksen ovien ja luukkujen vuorilaudat maalattiin samalla. Talosta ei enään puutu, kuin kuistin yläikkunan vuorilaudat ja ulkoportaiden kaiteet ja niiden maalaus. Sitten pitäisi talon olla ulkoapäin valmis!
Olipa juhlavaa asentaa itsekunnostettu ikkuna paikoilleen! Koristeelliset vuorilaudat kruunaavatkin sitten kokonaisuuden. Toivotaan, että hyvät säät jatkuvat ja saadaan talo viimeisteltyä valmiiksi. :)
Piharakennuksen kanssa on vähän enemmän puurtamista tiedossa -nurkkalaudat, ulkomaalaus, ovien puhdistaminen maalista ja niiden maalaus.

8 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kotinne onkaan! Arvaan ilon ja onnen läikynnän kaikesta tehdystä, olette te uurastaneetkin. Piharakennuksestakin on tulossa aivan helmi.

  Ihanaa äitienpäivää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Nyt tuntuu, että ollaan sillä mallilla rakentamisen kanssa, että työntuloksesta pääsee oikein nauttimaan ja kaikki tästä eteenpäin on vain plussaa. Puutarhasuunnitelmatkin alkavat kummasti surista päässä, kun rakennukset alkavat valmistua ja huomio alkaa kääntyä ympäröivään pihamaahan. :)

   Poista
 2. Voi miten hienolta näyttää, upeaa työtä olette tehneet!!

  VastaaPoista
 3. Talonne näyttää niin kauniilta! Minä ainakin tiedän miltä tuntuu laittaa itsekunnostettu ikkuna paikallleen, niin palkitsevaa. Tosin kyllä kaikki itsetehty työ palkitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia, tämä on meidän ainokainen itsekunnostettu vanha ikkuna, niin se tuntuu oikein erityisen arvokkaalta. :) Nostan hattua kyllä kaikille, jotka ovat itse kunnostaneet vanhat ikkunat taloonsa. Se on iso ja arvokas urakka.

   Poista
 4. Kaunista on, voin vain kuvitella kuinka ihanaa on aina vaan palata takaisin kotiin, kun tulijan vastaanottaa tuo kaunis talokaunotar.
  Ovet väreineen täydentävät kokonaisuuden ja mitään ei ole liikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se sykähdyttää katsoa tuota taloa kotiin tullessa. Nyt kun olemme tehneet viimeistelyjä sekä talolle että pihamaalle, tuntuu että taloo sen kuin kaunistuu ja pääsee aina paremmin oikeuksiinsa. Itsekin tykkään tuosta talon aika yksinkertaisesta ulkomuodosta, siinä ei tosiaan ole mitään liikaa, mutta pienet koristeelliset yksityiskohdan antavat mukavasti persoonallisuutta.

   Poista