16. toukokuuta 2016

Listamaalauksien välivaiheitaKuistin listat on nyt saaneet pari viikkoa kuivua rauhassa. Maalaan niihin vielä yhden kuviota nostattavan kerroksen tummemman ruskealla bigmentillä. Kuistista tuli niin vaalea lattia- ja seinämaalauksien jälkeen, että aloin välittömästi kaivata siihen jotakin vahvempaa väriä tuomaan ryhtiä ja luonteikkuutta. Minulle on aina ollut jotenkin vaikeita sellaiset aivan vaaleat ja eteeriset tilat, vaikka niitä mielelläni muiden kodeissa näen ja ihastelen. Jotenkin itse kaipaan aina ympärilleni tumman ja vaalean luomaa kontrastia.


Kaikkea hyvää alkavaan viikkoon!

-Elina-10 kommenttia:

 1. ettäs kehtaat!!! :D oot ihan uskomaton tyyppi...ihanat on listat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah! :D Kyllä minä nyt kehtaan, kun itelle tehdään. Se on mahtavaa, kun pinnat on massiivipuuta. Niitä voi työstää ja maalailla loputtomiin mielensä mukaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että joku tykkääkin. Luulen ettei koristellut listat ole kovin trendikkäitä nykyään.

   Poista
 3. Niin kaunista! <3 Tuo tunnelma on ihan mielettömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja! Minusta on hauskaa, kun hämyisä ja valoisa tunnelma vaihtelee tässä talossa. Valoisan kuistin kautta mennään hämyisän eteisen läpi taas valoa tulvivaan tupaan. :) Eteisessä tuntuu kuin oltaisiin vanhan hirsitalon ytimessä. Olen päättänyt vaalia sen hämyisää tunnelmaa. :)

   Poista
 4. Tosi hienot listat! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista