16. helmikuuta 2016

Väliovia yläkertaanViime viikonloppuna noudimme yläkerran väliovet. Löysimme samanlaiset viisipeiliset ovet kaikkiin oviaukkoihin. Vain yksi ovi on erilainen, mutta sitäkin kauniimpi. Nimittäin kuistin päälle tytölle tulevaan huoneeseen löysimme tämän ihastuttavan ikkunallisen oven. Alaosan peilitys on silti samanlainen, kuin muissakin ovissa. Onhan tässä taas maalin rapsutusta tiedossa, mutta vaiva on minusta sen arvoinen. Vanhat kunnon puuovet ovat vertaansa vailla! :)


Näillä näkymin huomenna puhalletaan villat kattoon.  Kevyiden väliseinien runkoja on myös ryhdytty tekemään. Mahtavaa, että yläkertakin edistyy!


10 kommenttia:

 1. Kauniit lasiovet! Itsekin intouduin taas bloggaamaan. Saa nähdä seuraako jatkoa. Fiiliksen ja voimien mukaan :) Niin mahtista, kun päivät alkavat olla pitkiä ja valoisia. Tänäänkin todella keväistä. I like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että jatkoit bloggaamista! Täälläkin on nautittu auringosta ja pidentyneistä päivistä. Tuntuu, kuin oma energiatasokin nousisi lisääntyvän valon myötä. :)

   Poista
 2. Todella kaunis ovi, syvä huokaisu!! Eipä haittaa vaikka on vähän maalin rapsutusta, on tuo ovi sen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Ovi on vielä tosi hyväkuntoinen ja maali tuntuu onneksi lähtevän aika hyvin. Aloitin jo rapsutuksen. :)

   Poista
 3. Hienoa, että löysitte vanhoja ovia yläkertaankin! Hurjan kaunis tuo ikkunallinen ovi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, tämä ovisetti oli kyllä hyvä löytö ja tuli nyt oikeaan aikaan. Ja tuo ikkunallinen ovi on niin ihana, että piti kantaa oikein tupaan asti. :)

   Poista
 4. Voi että kunika kaunis ovi!

  VastaaPoista
 5. voi "tsiisus" kuin ihana ovi...kyllä on taaaas niin jännää seurata kun saatte "taas"uuden talon eli ylä kerran!!!!ja lapset omat huoneet...niin tuo tapetti on söpöä...ja onhan niitä tosiaan paljon...ja eikö että helppo ois suunnitella vaikka mitä huoneita mut itelle on sit vaikee että minkä sitä osaa tosiaan valita lopulliseks...meidänkin paja-rakennus alkaa näyttää jo hyvältä...ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Melkeinhän se tosiaan on, kuin uuden talon rakentaisi. Neliöitä saman verran, kuin alakerrassa. Just nuo tapetit tuottaa päänvaivaa, kun ovat niin hintavia, että haluaisi kerralla onnistua. Lastenhuoneita on silti aika rentokin suunnitella, kun niissä ei niin paljon tarvitse miettiä toimivuutta ja käytännöllisyyttä, kuten keittiössä ja muissa sellaisissa tiloissa. Ihanaa kevättä myös sinne ja pajan rakennusintoa! :)

   Poista