26. helmikuuta 2015

Kaappeja, kaappeja!Tänään tein kaappikaupat. Samaan kauppaan lähti muutamalla kympillä myös samaa sarjaa oleva klaffipiironki, jonka kansi oli irronnut ja uusia saranoita vailla. Aiomme muuttaa alakerran valmistuttua ja olen vähän kauhuissani ajatellut, mihin mahdutamme kaikki vaatteet, lelut, kirjat jne.  Meille, kun ei tule ainoatakaan uutta kiinteää valmiskomeroa taloon, näistä kahdesta kaapista on jo paljon apua parin muun irtokaapin lisäksi.
Korkeasta kaapista puuttuu yksi nuppi ja yksi pohjalauta täytyy vaihtaa, mutta muuten sopii käyttöön tällaisenaankin. Klaffipiirongin hankinta on ollut mielessä porstuakamariin, mutta en arvannut, että sellainen meille tulee näin pian. Kaapit tulivat aivan varastoon asti kannettuina, joten miehen hartiapankkia säästettiin tällä kertaa. ;) Kyllä me hiihtolomalaiset ehditäänkin täällä kotona kaikkenlaista touhuamaan!


 

24 kommenttia:

 1. Komeita nuo vanhat kaapit. Kaupasta ei kyllä vastaavia löydä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä löydy. Nämä vanhat kaapit on muutenkin parhaiten tämän talon näköisiä "säilytysjärjestelmiä". :)

   Poista
 2. Sanoisin tosta kaapista, että aika komee!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26.2.15

  Hassua. Bongasin saman kaapin Torista pari päivää sitten ja harmittelin, kun meillä ei oo sille tilaa. Samalla mietin, että se sopis hyvin teidän taloon :)

  Terv. Lukija naapuripitäjästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuin pikästä aikaa kurkkaamaan torille, kaappi oli muutaman minuutin ehtinyt olla myynnissä, kun soitin ja sovin katsomisesta. Sitten olikin tullut runsaasti kyselyitä jälkeeni. Tämä kaappi tuli meille kyllä tarpeeseen. :)

   Poista
 4. Hieno on! :) Meillä niin sama homma tuon uuden talon alakerran säilytystilan kanssa. Sitä kun ei juuri ole, ja molemmat vaatehuoneetkin yläkerrassa, sitten kun se saadaan valmiiksi. Noita suuren suuria vanhoja kaappeja on mekin sitten hankittu kolme. Viimeisimmän kun hankimme tässä joulun jälkeen, niin poikakin ihmetteli, että miksi me ostetaan aina vain lisää isoja kaappeja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Kyllä meilläkin lapset välillä ihmattelevät näitä huonekaluhankintoja. :) Meillä on myös tulossa tilava vaatehuone yläkertaan, mutta sitä odotellessa pitää keksiä muita ratkaisuja säilytykseen. Tälle kaapille on kyllä käyttöä yläkerrankin valmistuttua, vaikka keittiössä.

   Poista
 5. On kyllä komeaa! Meilläkään ei mitään valmiitä kiinteitä kaapistoja ole, vaan itsetehdyillä komeroilla ja vanhoilla kaapeilla pärjätään. Oikeastaan nyt kun talon kaikki säiltystila lukuun ottamatta yhtä pienempää koneroa on valmiina, niin tosi hyvin säilytystilaa riittää, mutta meilläkin se painottuu yläkerran katon lappeiden alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Minäkin uskon, että meillä säilytystila riittää ihan hyvin, kun saadaan yläkertaan melko suuri vaatehuone näiden irtokaappien lisäksi.

   Poista
 6. Oi, oi, kaunis kaappi! Meillä on revitty kaikki vanhat komerot pois, joten saas nähdä, mitä keksitään. Makuuhuoneen pääty jätetään isoksi vaatehuoneeksi, mutta muu säilytystila on vielä mietinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Tilava vaatehuone vetää kyllä yllättävän paljon sisäänsä säilytettävää.

   Poista
 7. Kiva kun löytää jotain tällaista. Aina ei jaksa torissa roikkua, eikä meille mahdu mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee enemmän seurattua, mitä myyntiin tulee. Usein parhaimmat löydöt tulee vähän yllättäin. :)

   Poista
 8. Upea! Kova kaapintarve olisi täälläkin - kylläkin astiakaapin. Mistäköhän sellaisen saisi ja vieläpä edullisesti…?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Me ollaan tehty edullisimmat löydöt torilta, usein yksityisiltä myyjiltä, joilla vain on tarve päästä tavarasta eroon. Vaatii vaan vähän sitä, että jaksaa tarkkailla myyntipalstaa ja sopivan tullessa myyntiin toimii nopeasti.. Mutta tuntuu kyllä, että varsinkin isompia kaappeja tulee aika harvakseltaan myyntiin, ovatko sitten niin haluttuja.

   Poista
 9. Aivan upea kaappi, niin kaunis! Nämä sun huonekalulöydöt ovat kyllä mahtavia! :)
  Meilläkin samaa asiaa että muutamme heti alakerran valmistuttua, eikä siellä säilytystilaa ole, joten etsin koko ajan vanhoja kaappeja, mutta on niitä vaikea löytää, ainakin sopivaan hintaan!
  Täytyy muuten sanoa, että sulla on todella hyvä ja kaunis blogi, mun ehdoton suosikki! Tulen tänne melkein päivittäin vain nauttiakseni kaikesta :)
  /Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Voi kun oli kiva kuulla, että pidät blogistani ja viihdyt tämän parissa! :) On totta, että vanhat kaapit ovat aika kalliita ja niitä on vaikea löytää. Varsinkin antiikkikauppiailla alkaa olla jo liian korkeat hinnat. Onnea kaapin etsintään, kyllä niitä silti aina välillä tulee kohtuuhintaisiakin myyntiin!

   Poista
  2. Kiitos, niin tulee! :)

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa kun löysin blogisi! Oon vasta tämmönen nuor tyttönen, mutta loma meni vanhoja punasia mökkejä tutkiessa netistä ja suunnitellessa. Mahtavaa kun kirjoitat tämmöstä, toivottavasti itsekin sitten aikuisena voin olla rakentamassa perheelle tuommoista unelmakotia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Suvi, kiva, kun jätit kommentin ja löysit tänne! On hienoa, että on jo nuorena unelmia omasta kodista ja näkemystä siitä, mitä haluaa. Unelmiin kannattaa uskoa, jonakin päivänä niitä voi huomata elävänsä todeksi. Minulla oli sama "harrastus" jo reilu viisitoista vuotta sitten, tutkailin aina vanhoja taloja, missä niitä näinkään. :)

   Poista
 12. Iiih mikä kaappi!! Ihana!! :)

  VastaaPoista