5. helmikuuta 2015

Valkoista helmikuuta


Helmikuun maisemaa kuistin ovelta.


Kuisti on saanut lankkulattian.

 
 Kylpyhuoneen lattia on valettu.


Osa katoista on saanut toisen maalikerroksen.Tästä ovenpielestä olemme joutuneet hieman sahaamaan, jotta oven karmit saadaan mahtumaan. Vanha, ehkä pinnoiltaan rujon näköinen hirsi on sisältä kuin tuore puu ja niin tiukkaa että! Moottorisaha ulvoo tosissaan, kun tätä sahataan. Hirsirakentamisen yksinkertaisuus, terveellisyys sekä luonnonmukaisuus kiehtoo minua aina vain enemmän.
Lisäksi on puhdistettu hirsiseiniä.. nypitty loputtomia nauloja, vanhoja hirsiin liimautuneita tapettien riekaleita ja harjattu irtolikaa hirsistä. Nyt on aloitettu myös kylpyhuoneen vedeneristämistä. Tässäpä raportti taloltamme tällä kertaa. Niin ja välillä olemme tehneet vuoronvaihtoja ja minä olen "rehkinyt" raksalla. Tottumattomalla olo on illalla  kuin jyrän alla jääneellä, eikä unta tarvitse liioin odotella! Oih ja voih ja krooh! :)

8 kommenttia:

 1. Muistakaahan laittaa karapuut paikoilleen!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttää upealta, kun on valmista pintaa sisällä! Varmasti ihana saada jotakin näkyvää aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on mukavaa tehdä sisäpintojakin. Nyt on kyllä niin paljon kaikenlaista rakennustavaraa talo täynnä, ettei oikein vielä pääse näkemään kunnolla, miltä nuo maalatut pinnat näyttävät. Lattioiden saaminen tuntui isolta askeleelta, talo tulee heti valmiimman oloiseksi myös sisältä.

   Poista
 3. Edelleen vain voin huokaillen ihastella noita teidän lankkuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat, tulee aina hyvä olo niitä katsellessa. :)

   Poista
 4. Mitä hyvää unilääkettä tuo remppaaminen onkaan! ;) Eteneepä hienosti, onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritetään tehdä reippaasti, vaikka välillä tekisi mieli vain nukkua. Kevätväsymys yhdistettynä rakentamisen aiheuttamaan aivan konkreettiseen fyysiseen väsymiseen tekee olon välillä vetämättömäksi. Mutta onneksi valon määrä lisääntyy joka päivä, siitä saa taas energiaa!

   Poista