17. helmikuuta 2014

Haaste!

Sain Östermyran aurinko-blogin Kasarmin J(d)onnalta haasteen. Kiitos haasteesta, tällä on hyvä aloittaa uusi viikko! :)

1. Lempiväri sisustuksessa

Rakastan värejä ja siksi on vaikea sanoa mitään lempiväriä, mutta ainakin mausteinen oranssi on ollut pitkään yksi kestosuosikki ja petroolinsininen. Myös siniharmaat sävyt ovat viime aikoina alkaneet viehättämään.. Talonpoikaisissa kalusteissa tykkään hirmuisesti niiden väriloistosta ja mielettömistä väriyhdistelmistä.


Jämälautapöytä. Kuva täältä
               

2. Designesine/-huonekalu, joka ei ikinä tule meille

Mitään ehdotonta eitä ei tule mieleen, mutta tulevaan kotiimme minun on ylipäätän vaikea kuvitella juuri mitään designesineitä. :) Vaikeimpia tapauksia olisi kyllä räikylit muoviesineet. Mutta jos jokin lempimuotoilijan nimi pitäisi nostaa esille niin se olisi Piet Hein Eek. Hänen jämälautakalusteita taas voisin hyvinkin nähdä meillä. Niissä on jotain sopivan alkukantaista.

3. Hurmaavimmat henkilöt TV:ssä

En katso telkkaria, joten jätän vastaamatta. Blogimaailmassa olen huomannut myös mielenkiintoisen ilmiön. Moni kertoo katsovansa telkkaria hyvin vähän tai ei ollenkaan. Onko ihmiset jonkunlaisen ähkyn partaalla, kun joka paikasta kailotetaan jotakin. Itse viihdyn hiljaisuudessa vallan mainiosti. En omista edes älykästä puhelinta, ajatuskin sellaisesta ahdistaa. Puhelimen voin helposti unohtaa päiväksi autoon.

4. Suosikki leivonnassa

Kaikki suklainen, njams! Voi kuulostaa aika arkiselta, mutta miehen leipoma tuore kanelipulla maistuu aina yhtä ihanalta!

5. Viisi blogisuosikkia

En paljon ehdi seuraamaan blogeja, mutta tuohon blogilistaan olen kerännyt ihania blogeja. Tällä hetkellä kiinnostaa luonnollisesti kaikki vanhojen talojen remppablogit. Tässä viisi ihanaa blogia.

Viimeisin blogilöytöni on Jovelan talopäiväkirja, ihania pohdintoja ja vanhan talon kunnostusta.

Riemukas, konstailematon ja elämänmakuinen Östermyran aurinko.

Pömpeli, uuden ekotalon rakennusta, esteettisesti kaunista katseltavaa.

Vaniljan valkoista, monipuolinen blogi, kauniin uuden perinnetalon rakentamista.

Blogilistastani ei löydy tätä, kun en onnistunut jostain syystä linkittään. Mutta Viivin verstas on taiteilija ja käsillätekijä ystäväni ihana blogi. Viivi on viivi aina. Tämän rautaisen lapineläjän kaltaista myönteistä ja mutkatonta elämänasennetta kohtaa harvoin. Viivin näppäristä sormista syntyy ihania kierrätyskankaista ommeltuja nuttuja sekä pieniä hurmaavia akvarelleja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti