26. maaliskuuta 2017

Mööpelien pyöritystä ja kasvunihmettäTuvan nurkasta lähti tällä viikolla punainen rekisänky uuteen hyvään kotiin.. ehkäpä sänky näkyy pian toisessa blogissa, jossa niin ikään kunnostetaan vanhaa pohjalaistaloa. :) Meille on kertynyt lastensänkyjä ja sivustavedettäviä yli tarpeen, joten jostakin oli luovuttava. Nyt makustellaan makuuhuoneen puolelta siirtynyttä sivustavedettävää tuvassa. Piristävää välillä pyörittää näitä mööpeleitä uusille paikoille.
Oikealla näkyvä lelukori on paikallisesta halpamarketista. Joskus tekee yllättäviä löytöjä sieltä mistä vähiten uskoisi. Korit on tosi käteviä ja niihin mahtuu hyvin lasten isommatkin lelut. Tuohon vasemmanpuoleiselle seinälle olen pitkään etsinyt vanhaa kynttilälampettia tai seinälamppua, mutta oikeanlaista ei näytä löytyvän. Sähköistetty seinämallinen öljylamppu voisi olla yksi vaihtoehto.
Meillä on myös seurattu ensimmäisten istutusten tuomaa kasvunihmettä jännityksellä. Lapset saivat nämä istuttaa ja kaikki lähtivät kyllä hyvin  itämään. Ensimmäisenä kasvamaan laitettiin keltasipulia, ruohosipulia, basilikaa, persiljaa, jäävuorisalaattia ja tomaatteja. Taitaa vaan olla siemeniä vähän yli ohjeistuksen aina yhdessä purkissa..
Onnistutaankohan me saamaan ensimmäiset omat tomaatit ja yrtit tänä kesänä. Jännää!4 kommenttia:

 1. Kaunis sohva ja niin harmoninen yleisilme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Tässä pienessä puusohvassa on kauniit mittasuhteet ja se on aina ollut maalaamaton. Meidän tupa on varmaan parhaimmillaan kevätvalossa. Siellä on jotenkin niin lempeä tunnelma.

   Poista
 2. Tuossa nurkassa on kyllä kaikki aivan kohdallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nurkka kaipasi jotakin korkeampaa huonekalua. Tämä sohva tuntu nyt loksahtavan tuohon paikkaan yllättävänkin hyvin. :)

   Poista