7. heinäkuuta 2016

Tervetuloa asuntomessujen oheiskohteeseen
Italianpunainen paritupa on valmiina ottamaan messuvieraat vastaan. Oheiskohteessa on mahdollisuus tutustua rakenteilla olevaan perinnetaloon. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Seinäjoen asuntomessujen oheiskohteeseen Kitinojan perinnekylään! Kohteeseen on vapaa pääsy ja se on avoinna messujen ajan 8.7.-7.8. joka päivä klo 10-18. Osoite on Santerinvainio 3, Kitinoja (navigaattoriin Hirvilammintie). Kohteeseen on kulku omilla ajoneuvoilla.

Talomme läheisyydessä on parkkipaikka sekä kyläseuran Riihikahvila, jossa mahdollisuus tutustua Kitinojan perinnekylään sekä Pohjalaistaloverkoston yrityksiin. Messualueelta löytyy myös Pohjalaistaloverkoston osasto. Pohjalaistaloverkostoon voit tutustua myös osoitteessa: www.pohjalaistaloverkosto.blogspot.fi, www.pohjalaistalo.fi tai www.facebook.com/Pohjalaistaloverkosto.
27 kommenttia:

 1. Hienoa kun olette avanneet ovenne kaiken kansan katsottavaksi. Veikkaampa, että talonne on koko messujen upein. Itsekin voisin kerrankin lähteä asuntomessuille, ihan vain käydäkseni teillä. Tämä on aivan upea koti, kauniisti toteutettu. Mukavia messupäiviä sinne, tulette niin saamaan kehuja kodistanne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä messuilla on varmasti koteja todella moneen makuun! Kävimme tänään avajaispäivänä messualueella. Toivottavasti pääset käymään asuntomessuilla, tervetuloa oheiskohteeseenkin! :)

   Poista
 2. Minä olen tulossa ihastelemaan kaunista taloanne! Kyllä, talonne on messujen upein talo. En ole aikaisemmin asuntomessuilla ollut, nyt on syy miksi lähteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tervetuloa! Perinnerakentamista pääsee harvemmin katsomaan, mutta nyt on mahdollisuus. :)

   Poista
 3. Anonyymi11.7.16

  Oi miten hienoa! Taidetaan tulla ensi viikolla käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos pääsitte käymään! :)

   Poista
  2. Anonyymi31.7.16

   Kävimme, kiitos kun saimme kurkistaa kauniiseen kotiinne :)

   Poista
 4. Ihanaa! Jospa ehtisimme kiepaista myös teillä "kylässä". :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva tulla kurkkaamaan "erilaista" messukohdettakin:) Tällainen kohde olisi tarvittu messuille jo vuosia sitten, silloin ennen kun aloitti itse vanhan talon remonttia;) Hyvää "evakkokesää" teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vanhojen talojen kunnostajien olisi tarpeellista päästä tutustumaan kunnostuskohteisiin, itsekin olen kaivannut pitkin rakentamista, että pääsisi näkemään enemmän perinnetalokohteita. Mutta onneksi on blogeja. :)

   Poista
 6. Olisi kyllä kivaa tulla katsomaan upea kotinne! Saapas nähdä saisinko mieheni mukaan messuille :) Talonne on ehdottomasti messujen kiinnostavin ja kaunein kohde! Sen voin sanoa näkemättäkin toiset kohteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti pääset tulemaan messuille! :)

   Poista
 7. http://ljo-s.blogspot.fi/
  muhun kolahti tää ...kurkkaappa sieki!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, olenkin joskus käynyt tuossa ihanassa blogissa!

   Poista
 8. Käväisimme täältä Satakunnasta asuntomessuilla. Teidän talo oli kyllä messujen kaunein! Kiitos kun avasitte kotinne ovet ihasteltaviksi. Piti tehdä kaksi kierrosta sisällä, että ehti kaikki ihastelemaan. Makuuhuoneen itsetehty tapetti on ollut varmasti työläs toteuttaa, mutta kauniimpaa ei sitten kukaan löydäkkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olipa mukava kuulla kokemuksenne täällä vierailusta! Sabluunamaalaus oli kyllä aika työläs, mutta käsityön jälki on aina uniikkia. :)

   Poista
 9. Anonyymi21.7.16

  Jätin perheen Tuuriin ja vietin ihanan lapsivapaan aamupäivän tänään todistaen itse täydellisyyttä <3 Kyllä tuo projekti pitää ehdottomasti saada itsekin joskus toteuttaa! ...vaikka edes pienemmässä mittakaavassa :) Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Voi että, olipa mukava kuulla. :) Toivottavasti saatte toteuttaaa joskus oman projektin!

   Poista
 10. Anonyymi23.7.16

  Hei. Kävimme eilen Asuntomessuilla ja halusin ehdottomasti tulla katsomaan teidän upeaa taloa vaikka jouduimmekin lähtemään Seinäjoelta "väärään" suuntaan. Tuli tehtyä samalla sighseen (Kitinojan ja Hanhikosken kautta Ylistarolle ja Laihialta Jurvan kautta Merikarvialle) ja näimme paljon ihania vanhoja Pohjalaistaloja. Mikä ihaninta, huomasin kuinka nykyään on alettu arvostamaan näitä Helmiä. Teillä on aivan mahtava talo ❤. Oli kiva nähdä omin silmin sama, jonka on nähnyt kuvin. Miehenikin innostui. Ehkä mekin alamme joskus kunnostamaan vanhaa taloa. Pohjanmaalle muuttokin kiinnostaisi, mutta se olisi jo aika iso muutos. Terkkuja Otalammelta Vihdistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Mukava kuulla, että olitte käyneet täällä ja tykkäsitte! Täällä on paljon ihania pieniä teitä, joiden varsilla näkee paljon pohjalaistaloja. Koko Pohjanmaa avautuukin aivan eri tavalla, kun lähtee maaseudelle ja poikkeaa rohkeasti valtateiltä. Valtaisat peltoaukeat ja upeat pohjalaistalot tekivät meihinkin muualta muuttaneisiin suuren vaikutuksen. Niin suuren, että piti muuttaa itse maalle ja pohjalaistaloon! ;)

   Poista
 11. Tässä fiiliksiä kohteestanne: http://siskonpaneelisoppaa.blogspot.fi/2016/07/asuntomessuilla-on-mahdollisuus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina! Kävin kurkkaamassa, jännä aina nähdä muiden ottamia kuvia omasta talosta! :) Meillä tosiaan nuo makuuhuoneen seinät on tehty sabluunamaalauksella lumppupaperiarkkien päällä.

   Poista
 12. Hei. Meidän asuntomessuihin sisältyi pelkästään teidän ihana talo ❤ Paljon sai hyviä ideoita omaan taloonkin, kun vain tietäisi mistä päin alottaisi...yli 10v asuttu meidän 100v:ssä 80-luvulla remontoidussa talossa ja pikkuhiljaa alkaa tuntua että jotain radikaalia pitäis pian tehdä.
  Teidän makuuhuoneessa oli ihanat verhopidikkeet...mikä käsittely niissä oli...matta vai kiiltävä? Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukava kuulla, että tykkäsitte ja saitte ideoita! Verhonpidikkeet on muistaakseni mattamessinkiä. Tsemppiä tulevaan remonttiinne! :)

   Poista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista