14. lokakuuta 2015

Ilta-ajelu SundomiinMinun on tehnyt mieli käydä täällä antiikkikaupassa Sundomissa. Kauppa on auki vain maanantaisin 15-19, joten vähän kiireellä ajeltiin käymään menneellä viikolla. Paikka oli kyllä kertakaikkisen hienosti laitettu. Seinissä oli kauniit sablonimaalaukset ja listat oli upeasti ootrattu. Oli niin paljon hienoja tavaroita, että lyhyessä ajassa ei oikein ehtinyt sisäistämään, mitä kaikkea kaupassa olikaan. :)

8 kommenttia:

 1. Tiedätkö, minäkin olen jo pidemmän aikaa halunnut käydä kyseisessä liikkeessä! Suurin syy siihen on että pääsis katsomaan taloa, sitä on aika kauan kunnostettu ja yllätys oli että sinne tuli antiikkiliike.
  Tuliko kotiinviemisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin vähän aikaa ja matkanvarrelta ei (onneksi) löydetty raha-automaattia, joten jäi katselemiseksi ja ihailemiseksi tämä käynti. Pari tuolia kyllä jäi mietintään.. Jouluun asti on kuulemma auki maanantaisin, kannattaa ehdottomasti käydä. :)

   Poista
 2. Anonyymi14.10.15

  Ahaa. On se hyvä, että oman paikkakunnan juttuja bongaa näin. Talon remppaa minäkin olen ihastellut, enkä yhtään tiennyt, että siinä onkin antiikkiliike. Minkä niminen liike on siis kyseessä? Että löytää avoinnaoloajat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko kaupalla joku erityinen nimi, ymmärsin, että toimii enemmän harrastuksena tämä antiikkikaupan pito. Facebookissa Pohjanmaan rakennusapteekin sivuilla oli vinkki tästä. Se on avoinna maanantaisin klo 15-19 jouluun asti. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kesällä tuli käytyä Sundomissa, mutta empä arvannut, että sieltä olisi tuollainen ihanuus löytynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein jää moni kiva pienempi paikka näkemättä, kun ei löydä tietoa sellaisen olemassaolosta. Sen vuoksi usein mainitsenkin täällä blogissa, jos on tullut käytyä jossakin sellaisessa mukavassa ja näkemisen arvoisessa paikassa. :)

   Poista
 4. Nyt mun on pakko päästä kans tuonne, ihania kuvia!! Ja selvisi samalla toisiksi alimman kuvan häkkyrän käyttötarkoitus, kirjahylly!! Mulla on joskus ollu tuollainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kannattaa käydä! Hyvä, että selvisi häkkyrän käyttötarkoitus! ;)

   Poista