18. lokakuuta 2014

Katse kattoon!


Siellä sitä nyt on, kattolautaa, tuvassa ja alakerran makuuhuoneessa. Tupa raikastui kummasti vaaleasta katosta. Kyllä tekisi mieli päästä sutimaan maalia pintaan, tykkään maalaustoistä ja odotan niitä innolla! Kiinnitimme laudat ensin viimeistelynaulaimella kevyesti kattoon, jotta varsinaisten konetaottujen naulojen naputteleminen käsin olisi vähän helpompaa.


 


Porstuakamarin katto.


10 kommenttia:

 1. On kyllä upeita kattolautoja! Enpä yhtään ihmettele, että tekisi mieli päästä jo maalia sutimaan. :) Hienosti teillä kaikki putket ja johdotkin jo paikoillaan! Se taitaa meilläkin olla pian vuorossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Niin taitaa olla samat putkihässäkät teillä edessä pian. Loppu taidetaankin mennä melkein samoissa työvaiheissa, saa nähdä muutetaanko myös samoihin aikoihin. Mekin, kun olemme ajatelleet muuttaa alakerran valmistuttua, vaikka useammalle makuuhuoneelle olisi kyllä kovasti tarvetta. :)

   Poista
 2. Anonyymi18.10.14

  Paljon olette päässeet eteenpäin asioissa. Hienot katot!

  VastaaPoista
 3. Kaunista, todella kaunista! Ja kiitollista, näkee heti kättensä jäljet ja edistymisen. Ymmärrän oikein hyvin hinkusi päästä jo maalaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Oikeasti on aika mielenkiintoista, kun tämä on jollakin tapaa niin simppeliä rakentamista. Paljon tulee vain maalattua tai muuten käsiteltyä tai käsittelemätöntä puupintaa. Ei ole kipsilevyjen tasoittamista ja rakennuspölyä aivan samalla tavalla kuin "normaalitalon" rakentamisessa. Rakennukselta tulee melkein ainoastaan puhdasta puujätettä, jonka voi polttaa omissa uuneissa ja hyödyntää lämmityksessä.

   Poista
 4. Oi että! Kylläpä on komea! Arvaan, että sormesi syyhyävät maalauksen kanssa, mutta tuokin näyttää jo niin hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Vielä saa maalaus silti odottaa lämpöjen saamista. Maalikin pitäisi sitä ennen osata päättää. :) Kattoa on kyllä kiva katella näinkin.

   Poista