1. toukokuuta 2014

Uunin pohjaa ja piharakennuksen anturoita

Vappu mennä viuhahti, meillä tehtiin hiki päässä töitä, jotta kaikki saatiin valmiiksi sovittua valupäivää varten. Ollaan lasten kanssa lähes päivittäin "ulkoiltu" tontilla, on niin mukavaa, kun maa on kuivunut ja ilmat on olleet hyviä.  Pojat viihtyvät paukutellen pienillä vasaroillaan ja sahaten sahoillaan styroksia. Täällä saa myös vapaasti kuopsuttaa maata lapioilla. Välillä ollaan otettu eväät mukaan ja paistettu makkaraa. Vauva nukahtaa mennessä autoon ja ehdin itsekkin vähän ympäristöä siistimään ja lautaa ojentamaan.

Piharakennuksen anturat valetaan pian.
Uunille on tehty pohja valmiiksi, piipun muuraus alkaa myös pian.
Mukavaa olla sateelta suojassa. Aluskate on valmis, piipunmuurauksen jälkeen peltiseppä pääsee tekemään kattoa.

2 kommenttia:

  1. Isäntä oli siellä niin ahkerasti hommissa kun piipahdimme yks päivä :) Aivan huikealta talo näytti ihan livenä, se massiivisuus ja arvokkuus huokui talovanhuksesta, että kyllä siinä sitten kelpaa.. Tästä tulee varmasti ihana koti !

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa, eikö olekkin jännä tunne se vanhan talon arvokkuuden huokuminen. Mulla ihan sama tunne, joka kerta kun menen talolle, mistä se sitten tuleekaan. Kiva, kun piipahditte. Tulkaa joskus uudestaan, toivottavasti olen silloin itsekkkin paikalla! ;) Olen myös monena päivänä ajatellut teitä ja pientänne.

    VastaaPoista